נכתב ע"י אשת חבר;825760:יש ויש! מעולות ונימוחות. מגיסתי באהבה:
כוס טחינה
3 כוסות קמח
מרגרינה (כן, הדבר הלא בריא הזה!)
כוס סוכר
ללוש יחדיו ולקרוץ עיגולים קטנים וחמודים, כמו זה, לדוגמא.
לאפות כ-10 דקות בתנור מחומם מראש.
טיפ: רצוי להפחית מכמות המזיקים, דהיינו: סוכר ומרגרינה.
טיפ נוסף: כדאי להכין כמות כפולה!
בהצלחה ובתאבון!
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;825779:יש לי מתכון לעוגיות בצק פריך במלוי טחינה, מעניין אותך?
חני
_
נכתב ע"י תמי 4;825772:תודה רבה!
יש מצב להמיר בשמן?
ועל כמה מעלות לאפות
תודה.
נכתב ע"י אשת חבר;825843:
הו, אינני מתמצאת בממירים.
נדמה לי ששמעתי פעם כי מרגרינה= כוס שמן
אך לא הייתי רוצה להמר...
אולי יש כאן שפית שתאשר או תאפשר.
180-200 מעלות.
נכתב ע"י אשת חבר;825956:איזו חריצות והשקעה!
את אשת חבר אמיתית! לא מהסיפורים...
שימו לב לזוג ספלי הקפה.
תראו מה היא הספיקה בזמן שאני מתקשקשת לי פה על המחשב!
עוררת בי געגועים לטעם...
מותר לטעום אחת?![]()
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;825950:בבקשה
עוגיות חלבה
לבצק:
4 כוסות קמח
2 כפות חומץ
1 מרגרינה
1 כוס מים רותחים
מעט סוכר 1/4 כוס
ללוש בצק
למלית:
1 כוס סוכר
1 כוס טחינה
1 כוס קוקוס
חני
נכתב ע"י תמי 4;825942:מצרפת לכן תמונה ושוב תודה![]()
חלבה= טחינה גולמית מתוקה.נכתב ע"י סטודנטית;826202:יש טעם של טחינה? או יותר חלבה?
נכתב ע"י שיר770;826210:חלבה= טחינה גולמית מתוקה.
(שניהם עשויים משומשום טחון, השאלה איך מתבלנים)
נכתב ע"י סטודנטית;826213:נכון! לכן שאלתי איך הטעם של העוגיות האלו, כי פעם טעמתי עוגיות טחינה בטעם טחינה![]()
כנראה השתמשו בטחינה קנויה-מוכנה במקום בגולמיתנכתב ע"י סטודנטית;826213:נכון! לכן שאלתי איך הטעם של העוגיות האלו, כי פעם טעמתי עוגיות טחינה בטעם טחינה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים