נכתב ע"י wald;1256080:תודה לכולם!
איך יודעים מה להחליט??
תחליטי כמובן מה שמתאים לךנכתב ע"י wald;1256080:תודה לכולם!
איך יודעים מה להחליט??
נכתב ע"י ניקול;1256311:תחליטי כמובן מה שמתאים לך
אני אישית מעדיפה מתכונים מדויקים
כמו במתכון שלי- יש 1 קילו קמח
במתכונים אחרים 4 כוסות, 5 כוסות- איזה כוסות?? זה יכול להיות הבדלי שמיים וארץ בתוצאה...
נכתב ע"י wald;1256375:אני חושבת שכשאומרים כוסות מדובר על כוס מדידה = 250 מ"ל.
דווקא לי הכי נח לחשב בכוסות כי יש לי כוס מדידה והקמח מנופה בפריזר בכמות לא מוגדרת, כך שבכל מקרה אני מחשבת כוסות.
תודה בכ"א על העצה.
צורת האפיה כמו בפיצה שהעליתי, נותנת לפיצה טעם כמו של החנות. ואפילו יותר...אני חושבת, שצורת האפיה בתנור הביתי שונה מהחנות ולכן הטעם והמרקם שונים
נכתב ע"י יוניט;1257810:צורת האפיה כמו בפיצה שהעליתי, נותנת לפיצה טעם כמו של החנות. ואפילו יותר...
(כנראה בזכות החום שמגיע ישירות לבצק מלמטה)
ד''א איך אני עורכת את ההודעה שהעליתי, אין לי את הלחצן של העריכה
ברוטב פיצה יש לי טעות, במקום כוס שמן צריך להיות כתוב חצי כוס שמן, אודה למי שיוכל לערוך...
נכתב ע"י wald;1257844:לפי מתכון אחר שיש לי זה משהו כמו כפית אבקה= שן שום
אבל אין השוואה בין שום אמיתי לאבקת שום.
נכתב ע"י יוניט;1255879:מתכון מהמם, שמאז שאני מכינה אותו, אפח'ד לא מבקש יותר להזמין פיצה...
...
בתאבון!!! תשתדלו להשאיר לכולם....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים