אני דווקא מכירה את הפרווה והוא ממש טעים, מאמינה שבשרי טעים יותרטעים זה רק בשרי...
אפילו לא דומהאני דווקא מכירה את הפרווה והוא ממש טעים, מאמינה שבשרי טעים יותר![]()
לא מסכימהטעים זה רק בשרי...
אצלינו מוותרים על השלב הזה. עובדים עם אורז שטוף בלבדקוצצים בצל לקוביות, מטגנים במעט שמן מוסיפים כוס וחצי אורז מטגנים קלות ומוסיפים 3 כוסות מים, מבשלים עד להתרככות (אפשר לתבל רק לאחר הבישול או להוסיף מלח ופלפל בהתחלה)
תוסיפי ביצה שתעזור לאורז להתגבש. בצל מטוגן מוסיף לטעם מאד (כאמור - ויתרתי על השלב הקודם...). אפשר כמובן להוסיף עוף ו/או בשר טחון (משביח)מוסיפים לאורז 100 גרם רסק עגבניות, כף חרדל, מלח , פלפל, פפריקה, שום גבישי, תבלין על האש וכל מה שאתם אוהבים...
ממלאים את הפלפלים באורז מסדרים בסיר שטוח סוגרים.
שימי לב שהרוטב מגיע לפחות לגובה האורז. כאמור - קריטי במיוחד אם את לא מבשלת אותו קודם. הוא חייב הרבה נוזלים.מערבבים 100 גרם רסק עגבניות 2 כוסות מים, כף סוכר, כפית גדושה מלח, פלפל שחור (א. מרק ותבלינים כרצונכם)
שופכים על הפלפלים ומבשלים כחצי שעה- רתיחה ואח"כ אש נמוכה (אפשר להוסיף מים אם צריך)
הכי טעים בתוך פלפל שנקרא שושקהתודה לעונות
מאד קשה להעמיד אותו, והקיבולת ממש מיניאטורית.מחפשת מתכון לפלפל ממולא טעים פרווה או בשרי
הכי טעים בתוך פלפל שנקרא שושקה
ממש לאמאד קשה להעמיד אותו, והקיבולת ממש מיניאטורית.
עדיף לא פלפלים ירוקים, כי הרבה פעמים הם הופכים למרירים בבישול
www.prog.co.il
ת׳אמת שאף פעם לא יצא לי לטעום בשרי, ואמא שלי מכינה ממש טעים!אפילו לא דומה
אני משתמשת באורז פרסי.אפשר לשאול איזה אורז מתאיםלמלוי כרוב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים