נכתב ע"י tirza10;1266425:פעם הייתי שמה את כל מה שהזכירו כאן, קפה רוטב סויה וכו'
ומאז שאני שמה רק תבלינים טובים וקצת דבש יוצא הרבה יותר טעים!!! וסמיך ושחום
אולי את קוראת לזה קישקע, עושים את זה מקמח, שמן, בצל וירקות, ולפעמים אולי גם חלה, בקיצער, משהו שמן וטעים.נכתב ע"י חביבה;1266429:איזה קניידלעך אתם שמים בצ'ולנט?
אף פעם לא שמעתי על הרעיון הזה.
יש ביקושנכתב ע"י *לאה;1266656:אני מכינה חמין שאני קוראת לו: "חמין כל העדות",
אם יהיה ביקוש אעלה, בע"ה, את המתכון,
זה דורש השקעה אבל היא משתלמת...![]()
נכתב ע"י רותי ה;1267001:"צולנט מקצועי"... -ככה אומרים.. (כל העדות) אני מכינה קבוע סיר גדול פעם בשבוע למישהו. (ומקבלת גם הזמנות לפעמים)
- לטגן בצל בכמות נכבדה של שמן (עד להשחמה רצינית)
- בשר בקר חתוך לקופיות לאדות מעל הבצל (בצולנט בשרי)
- תפו"א חתוכים לקוביות לאדות מעל הבשר והבצל
- למלא מים עד למעלה
- להביא לרתיחה
-בינתיים לברור קטניות
-גריסים, שעועית - להכניס לסיר
- כמויות תלוי בגודל הסיר
- להוסיף
- מלח - הרבה! (בזהירות)
- פלפל שחור
- שום גבישי בכמות נכבדה
- פפריקה בלי להתקמצן..
- גריל עוף
- אב' מרק
- כף דבש
- כף סוכר חום
להביא לביעבוע רציני.
אחרי שרתח להנמיך את האש ולבשל מינימום שעתיים
לבדוק מידי פעם אם המים נספגו ולהוסיף עוד.
לדאוג כל הזמן שהמים יכסו את הכל- מאד חשוב!
להניח על פלטה (בלעך) לכל הלילה. (גם כשזה לאמצע שבוע)
בתאבון!
ולעשות הרבה כי זה תמיד נגמר![]()
נכתב ע"י *לאה;1266656:אני מכינה חמין שאני קוראת לו: "חמין כל העדות",
אם יהיה ביקוש אעלה, בע"ה, את המתכון,
זה דורש השקעה אבל היא משתלמת...![]()
נכתב ע"י dafdefet;1266895:יש ביקוש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים