נכתב ע"י תור הזהב;728012:לדעתי ומניסיוני הענין הוא לא כ"כ מתכון, מתוך ניסיון את לומדת את היחס הנדרש בין חומרי הבסיס: ביצים, חומר שבו עמילן כמו תפו"א או קמח מצות או חלות רטובות מרוסקות, ובין הירקות הנוספים, וכמובן התבלינים, וכך את יכול באופן חופשי להכין עם מה שיש בבית.
לפי מתכון אני מכינה רק לאירועים כשעל כמות גדולה אני לא לוקחת סיכון.
לבית אני מכינה חופשי ממה שיש אחרי הכרת העיקרון הנ"ל ויוצא מעולה_אולי פעם אני אקבץ הכל לספר מתכונים שיקרא "היציאה הגדולה מהקופסא"הסלוגן שלו יהיה "לא לפי הספר" ובפתיח אבקש מכולם שלא להיצמד למתכונים אלא להשתחרר לפי מה שיש בבית....(-:
נכתב ע"י sarit1ef;728030:אפשר להוסיף בשר/ עוף טחון לבשרי, יוצא מצוין.
לפרווה- אפשר להוסיף טונה מפוררת, גם מעולה.
כך תהיה לך מנה מצוינת.
נכתב ע"י עפרה;728117:אולי מרק ירקות שרוסק בבלנדר?
עם הרבה שקדי מרק...
נכתב ע"י סטודנטית;728087:תודה לכולן, יצא מעולה!!!!
האכזבה: הבן שלי חתך את הקציצה ואמר: איכס, אמא זה קציצה של ירקות ולא אכל כלום
באיזו צורה נותנים לילד בן 4 לאכול ירקות בלי שידע שזה ירקות....???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים