מתכון לקרוטונים

• הוסף לסימניות
3-4 פרוסות חלה יבשה או לחם לבן יבש, חתוכות לקוביות בגודל 1/1 ס"מ
2-3 כפות מרגרינה
1/2 כפית אבקת שום (לבחירה)
טגני את קוביות הלחם במרגרינה מכל צדדיהן, עד שתזהבנה ותהיינה פריכות. אפשר לזרות אבקת שום לפני הטיגון.

• הוסף לסימניות
פרוסות לחם / חלה חתוכות לקוביות,

לערבב בכוס (תלוי בכמות הקוביות, זו הכמות ל5-6 פרוסות)
חצי כוס שמן, (זית עדיף)
5-6 שיני שום קצוצות,
2 כפיות שמיר קצוץ, (או מיובש וכנ"ל עשבי תיבול אחרים אם אוהבים)
מלח וקצת פלפל שחור,

לערבב הייטב,
לשפוך על קוביות הלחם ולערבב הייטב כך שכולן יספגו,
לשטוח בתבנית ולאפות על חום בינוני עד שמתייבש.

למי שאוהב או רוצה ניתן להוסיף כפית גדושה אבקת מרק זך,
יש אצלינו שמאד אוהבים את זה עם זה.

• הוסף לסימניות
כותבים עשבי תיבול ולא עשבי טיבול;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;694048:
כותבים עשבי תיבול ולא עשבי טיבול;)

רחפנות בעלמא...
בכל מקרה תודה.

(ותנסי את זה "מטובלן"...)

• הוסף לסימניות
מנסיון פעם, לאחר דקה ששמנו את הקרוטונים המושקעים במרק, הקרוטונים התנפחו וגמרו את כל המרק מהצלחת...
אני מכינה הכי טוב והכי קל: הולכת למכולת וקונה.

• הוסף לסימניות
לא כל קרוטונים נאכלים במרק, לפעמים נחמד לנשמש

• הוסף לסימניות
האם באמת הקרוטונים פה מתנפחים במרק?
אני רוצה גם לנסות אבל בשביל מרק לא לנשנוש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;694376:
האם באמת הקרוטונים פה מתנפחים במרק?
אני רוצה גם לנסות אבל בשביל מרק לא לנשנוש...

מוכנס למרק סמיך, לא רותח, סמוך ונראה לאכילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;694264:
הם לא המוציא?

בעיה. לכן טוב לאכול בסעודת המוציא.

(אם מטגנים בשמן עמוק אז נראה לי שאין בעיה)

• הוסף לסימניות
אכן. קרוטונים שמכינים לבד ברוב המקרים הם מתנפחים, כי הם לא יבשים וקשים כמו של החנות. אני מכינה אותם רק למרקים סמיכים, ושמים שניה לפני שאוכלים, אז זה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;694761:
אכן. קרוטונים שמכינים לבד ברוב המקרים הם מתנפחים, כי הם לא יבשים וקשים כמו של החנות. אני מכינה אותם רק למרקים סמיכים, ושמים שניה לפני שאוכלים, אז זה בסדר גמור.
אני ממליצה לשים אותם אחד אחד :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה