מתכון מהיר עם שמנת מתוקה, תותים ושוקולד

• הוסף לסימניות
רק שמנת ותותים, לא הולך?
כי זה יש לי.

חני

• הוסף לסימניות
אפשר בלינצ'ס במילוי שמנת מתוקה, כוס חלב, 1 אינסטנט פודינג להקציף היטב, (אפשר להוסיף גבינה 250 גר') לטחון תותים ולערבב עם כל המילוי.
אפשר לעשות גם סירופ מתותים טחונים בבלנדר עם סוכר, ואפשר גם רוטב שוקולד (גנש: יחס של 2 חבילות שוקולד מריר וקצפת אחת (גם צמחית))

• הוסף לסימניות
מה עם רולדה?
זה גם בלי שוקולד.

רעיון נוסף זה פונדו.
טעים וכייפי במיוחד בחורף!

קבצים מצורפים

• 32.jpg
    KB 1,018.5 · צפיות: 34
  • 33.jpg
    1.5 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;1527857:
מה עם רולדה?
זה גם בלי שוקולד.

רעיון נוסף זה פונדו.
טעים וכייפי במיוחד בחורף!

נראה מעולה! אפשר מתכון?

• הוסף לסימניות
אבלתותים ההוראות הן לרסק או לקלף. שימי לב.

• הוסף לסימניות
עוגת גבינה עם תותים:
אין לי את המתכון המדויק לעוגת גבינה, אבל אפשר כל עוגה:
אפויה - אז אופים ואחרי שמתקרר שמים פרוסות תותים ומעל שופכים ג'לי בטעם תות מוכן
עוגת שמנת פירורים - מכינים את הבסיס (הכי כדאי אפוי) כשמתקרר, חותכים את התותים לחצי ושמים מסביב לתבנית\רינג מוסיפים את תערובת הגבינה\שמנת ומעל מפוררים את פירורים
כשמוציאים מהרינג\ מהתבנית אז יוצא מאוד יפה וגם טעים (התותים מאוד מוסיף לטעם של השמנת)

אם את מחפשת משהו פשוט - בבלנדר לרסק שמנת עם גבינה\יוגורט ותותים וקצת סוכר. יוצא מעדן

• הוסף לסימניות
מה הם גלידת שמנת, תותים ושוקולד קצוץ?

מתכון הכי פשוט של גלידה, ופשוט להוסיף את הטעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1528160:
מה הם גלידת שמנת, תותים ושוקולד קצוץ?

מתכון הכי פשוט של גלידה, ופשוט להוסיף את הטעמים.

אפשר מתכון? אף פעם עוד לא הכנתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;1528220:
את שניהם!:) יש לי כמות גדולה של החומרים האלה

יווווווו, איך בא לי חומרים כאלו בכמויות!!!

על לחתוך תותים להוסיף קצת סוכר (ואם יש שמנת מוקצף, אז למה לא להוסיף) ופשוט לאכול שמעת?
גם אם היה לי כ-מ-ו-י-ו-ת הייתי גומרת את זה תוך שבוע..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tttsarattt;1528327:
יווווווו, איך בא לי חומרים כאלו בכמויות!!!

על לחתוך תותים להוסיף קצת סוכר (ואם יש שמנת מוקצף, אז למה לא להוסיף) ופשוט לאכול שמעת?
גם אם היה לי כ-מ-ו-י-ו-ת הייתי גומרת את זה תוך שבוע..
ברור שנגמור את זה ברגע, אבל צריך לגוון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה