דרוש מידע מתכון מופלטה משגעעעע

• הוסף לסימניות
1 ק"ג קמח
1.5 כפות שמרים
3כפות סוכר
4 כוסות [חד פעמי] מים פושרים
לערבב במקסר כ2-3 דקות
אחרי 10 דק' להוסיף חצי כוס שמן + 3/4 כף מלח.
לתת לבצק לנוח חצי שעה [חמץץץץץץץץץ]
ליצור כדורים כ25-30 על שיש משומן.
אחרי כעשר דקות מחממים מחבת על חום בינוני.
שוטחת על שמן כדור בצק ראשון,
מכניסה למחבת.
הופכת ומניחה עליה עוד בצק ששטחת ובכל פעם הופכת ומוסיפה אחד נוסף.
אני מכינה בכל פעם עשר אחד על השני.
מורידה ומתחילה שוב.

להוסיף חמאה דבש וכו...

• הוסף לסימניות
@הני ר.
וואו,
מתכון באמת משגע!
אני מכינה כבר שנה רביעית ברציפות ולצבע וטעם כזה עוד לא הגעתי
מצורף תעוד - תמונה מהנגלה השנייה...
20200419_011639.jpg

• הוסף לסימניות
איזה מילויים טעימים וקלים יכולים ללכת עם מופלטה ביום יום כקינוח ולא חמאה דבש?

• הוסף לסימניות
הייתי האירוע עם קייטרינג חלבי
ומילאו שם מופלטות עם פטריות מוקפצות, היה טעים ברמות!

• הוסף לסימניות
מעניין
אבל דווקא פטריות אנחנו פחות מתחברים
מה יש עוד? גם מלוח וגם מתוק. הכי חשוב לי כרגע מתוק.
ד''א נשאר לי בצק הקפאתי והכנתי היום לפיצה. טיפה שונה אבל טעים ומוצלח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה