מאפים מתכון מוצלח ללחמניות לבשר מפורק

• הוסף לסימניות
ככל שאת שולקת יותר את הבשר במיים רותחים וסודה לשתיה,ככה הוא יוצא יותר רך, וקל יותר לפירוק בידיים,
וכן ממש בידיים מפרקת לשערות דקות ,
מטגנת בצל [גם כן חתוך לצורת פסים-שערות] המוןןןןן זמן עם שמן, מוספיה כף סוכר, נותנת לו להיות שקוף וזהוב ממש, מוסיפה סילאן , דבש, מלח פלפל שחור , ואת הבשר, אש נמוכה מכסה עד שהבשר נהיה מקורמל ומתוק טוב, מוסיפה שקדדדדדדדדים מולבנים שבורים מקלות,
ולתבנית.
לפני ההגשה ממלאה בקוראסון שהזמנתי / אם היה לי ממש כח הכנתי
ומזלפת מעל ...
תודה על התשובה המפורטת!
אני ממש בורה אז צריכה עוד הסברים
שולקת בשר במים רותחים וסודה לשתיה הכוונה גם לבשר מבושל? (נשאר לי מהחג)
ומה את מזלפת מעל?

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת!
אני ממש בורה אז צריכה עוד הסברים
שולקת בשר במים רותחים וסודה לשתיה הכוונה גם לבשר מבושל? (נשאר לי מהחג)
ומה את מזלפת מעל?
בשמחה רבה, אם הבשר מבושל כבר ורך אז לא צריכה לשלוק שוב, אם כי כן הייתי ממליצה לך לשטוף אותו מהרוטב ולשעות לו רתיחה קלה עם סודה לשתיה [מרככת מאד את הבשר] ואז לפרק...

אני מזל]ת מעל סילאן ומפזרת אבקת סוכר..[כתבתי בהודעה לפני]
ומגישה לצד סירת בטטה / קוביות בטטה מתוקות...

• הוסף לסימניות
וואו, הכנתי, יצא ליגה!!
תודה @single על פתיחת האשכול, @Yael Mor על המתכון המעולה של רון יוחננוב
@חנה חיה ו @אולטרא סגול על העזרה בהכנת הבשר המפורק
היה לנו טעים שאין דברים כאלה!!
1759937134835.jpeg

• הוסף לסימניות
מה אתם לא יודעים אם כבר משתגעים ומכינים לחמניות באן (עננים)
כבר מכינים אסאדו שומני עוטפים בניר כסף אחרי טיבול במלח ופלפל מכנים אותו עטוף לפיירקס
ואחרי בישול של ארבע שעות בתנור הוא נימוח עם מזלג כך זה גם מעולה בבשר עצמו וזה גם כן טוב בשביל הלחמניות זה נותן לזה מלא שומניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה