מתכון מוצלח לפאי תפוחים

• הוסף לסימניות
יש למשהו?
נתקעתי עם כמות די גדולה (ביחס למשפה הקטנה שלנו)
תפוחי חרמון...

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לאפיה עדיפים תפוחים מזן גרנד / סמיט
תפוחי חרמון הייתי מבשלת, אבל גם לא לבד משום שללפתן תפוחי עץ עדיף תפוחים חמוצים. אם יש לך עוד פירות כמו אפרסקים, שזיפים, אגסים, חתכי אותם לרבעים ובשלי במים. את הסוכר כדאי להוסיף רק לאחר הבישול, משום שאז צריך הרבה פחות סוכר. אפשר להשאיר את הפירות כך ולהגיש כלפתן או לחילופין לטחון בבלנדר ולהגיש כמשקה קר.

בהצלחה!

(נכתב ע"י חני)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי הרבה פעמים קוגל של תפוחים גם מתפוחי חרמון ויצא מעולה אם את רוצה יש לי מתכון טעיםםםםםםם שמי שטועם מתלהב
אם מענין אותך אני יעלה לפה

• הוסף לסימניות
brr תודה אבל קוגל פחות מדבר אלינו, אלך רולי על לפתן כהצעת חני, תודה!

• הוסף לסימניות
גם לפתן אני עושה מתפוחי חרמון לפעמים ויוצא בסדר גמור אולי תשימי פחות סוכר

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות ליפתן, ומוסיפים מעט מיץ מלימון, כדי להוסיף לחמיצות שחסר כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה