• הוסף לסימניות
יש למישהי מתכון מדויק של 'רויאל אייסינג'? (זיגוג סוכר)
לרות סירקיס יש מרשם עם 'קרם טרטר', שאין לי.
אני זוכרת שפעם היה לאביגיל מייזליק בעיתון, אבל לא יודעת איך למצוא את זה עכשיו.
תודה רבה!:)

• הוסף לסימניות
רוטב טרטר של רות סירקיס, מצוטט:
"הוסיפי לכוס מיונית מלפפון כבוש קצוץ דק,
2 כפיות עירית קצוצה דק,
2 כפיות פטרוסלינון קצוץ דק,
2 כפיות שמיר,
1 כף חרדל. בחשי היטב.
רוטב זה מתאים למנות דגים מטוגנות".

• הוסף לסימניות
קרם טרטר זה תבלין מיצב. מוסיפים אותו בהקצפת חלמון כדי שהקצף יהיה יותר חזק. מאוד קשה למצוא אותו בהכשר מהדרין (לפעמים יש תוצרת חוץ בהכשר OU )

הנסיון שלי הוא שזה לא קריטי לרוב המתכונים ואפשר בלעדיו (יכול להיות שיש איזה תחליף לזה כמו אבקת מרנג) כדאי לשאול בחנות לחומרי אפיה

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גימל;524456:
רוטב טרטר של רות סירקיס, מצוטט:
"הוסיפי לכוס מיונית מלפפון כבוש קצוץ דק,
2 כפיות עירית קצוצה דק,
2 כפיות פטרוסלינון קצוץ דק,
2 כפיות שמיר,
1 כף חרדל. בחשי היטב.
רוטב זה מתאים למנות דגים מטוגנות".

הכוונה לקרם טרטר, זה משהו אחר.
יש למישהו בכל זאת מרשם?
בעיקרון זה משהו מאוד בסיסי ופשוט של א. סוכר, חלבונים ומים רק שאני לא יודעת מה היחס

• הוסף לסימניות
להכנת שתיים וחצי כוסות

2 חלבונים גדולים, (או יותר לזיגוג דליל יותר)
4 כוסות אבקת סוכר מנופה, (או יותר כדי לעבות את הציפוי)
מיץ מלימון אחד, (רבע כוס)

מקציפים את החלבונים לקצף חזק אך לא יבש. מוסיפים סוכר ומיץ לימון; מקציפים לעוד דקה. אם הציפוי עבה מדי, מוסיפים עוד חלבון; אם הוא דליל מדי, מוסיפים אבקת סוכר.
ניתן לאכסן בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.

באדיבות:
Marthastewart.com
תרגום של גוגל, עריכה שלי :)

• הוסף לסימניות
מתוך הקישור:

לקרם איתו מציירים על העוגיות קוראים רויאל אייסינג.
הוא מורכב מחלבון ביצה ואבקת סוכר. "לפי הספר", על כל 250 גרם אבקת סוכר מוסיפים חלבון ביצה אחד. למען האמת, אני אף פעם לא מודדת כמויות. תלוי בסמיכות שאני צריכה ובכמות הרויאל הכוללת. אם רוצים רויאל דליל יותר, מוסיפים יותר חלבון/מפחיתים אבקת סוכר, ולהיפך.
נכון, זה לא מבושל. אפשר להמיר את החלבון במים אבל אחרי כמה שעות הצבעים עשויים להתפשט כי המים לא יציבים כמו החלבון. אפשר להשתמש גם באבקת אלבומין, ניתן למצוא אותה בחנויות המתמחות, אבל היא יקרה יותר מחלבון ביצה, כמובן. לאבקה מוסיפים רק מים ויש רויאל מוכן.

הפעם השתמשתי ב-2 שקיות אבקת סוכר (200 גרם) וחלבון ביצה אחד.
צבעתי את כל הכמות בצבע אחד אבל הכמות הזו בהחלט מספיקה לכמות כזו של עוגיות.

מערבבים...
שימו לב, בהתחלה קשה להאמין שמהדבר הזה תצא עיסה אחידה. נראה כי החלבון מסרב להתאחד עם הסוכר וזה יכול להטעות ולתת אשליה שחסרים נוזלים. אל תמהרו להוסיף, חכו לאיחוד מלא בין המרכיבים.

חשוב! רויאל נוטה להתייבש מהר, לכן כל צבע שמסיימים לצבוע חייבים לעטוף בניילון נצמד או לכסות את הכלי, אחרת כל המעטה העליון של הרויאל מתייבש לאט לאט.

מעבירים את הצבעים לשקיות הזילוף:

טיפ קטן איך ניתן להעביר את הרויאל בלי להחזיק את השקית:
מכניסים את קצה השקית לכוס גבוהה / קנקן צר, ואת שולי השקית מקפלים כלפי חוץ.
עכשיו אפשר לשפוך......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;525002:
למה את משתמשת בקרם הזה?
לציפוי עוגות יום הולדת וקישוט מעל הקרם, מעל 'קאפ-קייקס', זה טוב גם מעל 'איגליש-קייק',
מעל 'צמה' של שמרים עם שקדים פרוסים ודובדבנים מסוכרים, ועוד ועוד..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה