דיאטה מתכונים דיאטטים ומזנים לאחר צאת הצום

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכונים למאכלים כם מרכיבים זמינים ונגישים, שהם דיאטטים אלב משביעים

• הוסף לסימניות
אפשר למתכון?
המתכון הכיי טעים
זה:
לטגן שום קצוץ בשמן זית(הרבה..), להוסיף פפריקה, מלח פלפל, אבקת שום, לימון סחוט, רסק עגבניות/עגבניותמרוסקות/ רצועות דקותש ל גמבה/ עגבניה טריה מרוסקת (מעט קטשופ מוסיף) ועוד כיד הדמיון....
-- בקיצור לעשות רוטב, להרתיח, לעשות שקעים לביצים ולשים בעדינות בכל שקע ביצה, לזרות מלח ולהוסיף כוסברה/פטרוזליה טרייה קצוצה צלעמלה

• הוסף לסימניות
אני עושה שקשוקה מאוד קלה וטעימה,
לטגן בצל במעט שמן
להוסיף קוביות קטנות של עגבניות וגמבות.
לבשל עד שמתרכך.
להוסיף תבלינים- פלפל, מלח, פפריקה, מעט סוכר ורסק עגבניות. מעט מים.
לייצור עם כף גומות, בכל גומה לשפוך ביצה שלמה.
לכסות עד שנראה שהביצים מבושלות.

• הוסף לסימניות
אני עושה שקשוקה מאוד קלה וטעימה,
לטגן בצל במעט שמן
להוסיף קוביות קטנות של עגבניות וגמבות.
לבשל עד שמתרכך.
להוסיף תבלינים- פלפל, מלח, פפריקה, מעט סוכר ורסק עגבניות. מעט מים.
לייצור עם כף גומות, בכל גומה לשפוך ביצה שלמה.
לכסות עד שנראה שהביצים מבושלות.
אני שמה את התבלינים עם השמן זה פותח את הטעמים... ממליצה

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכונים למאכלים כם מרכיבים זמינים ונגישים, שהם דיאטטים אלב משביעים
מרק ירקות עם קטניות
סלמון + אורז מלא
אנטיספטי / שעועית ירוקה מוקפץ / סלט שעועית ירוקה עם כרוב
פירות
אחרי הצום אי אפשר לאכול יותר מזה

• הוסף לסימניות
מרק עדשים
כרוב בתנור "סטייק כרוב"
אנטי פסטי של : סלק, גמבה, בטטה, פטריות, קישוא וכרובית.

• הוסף לסימניות
אבל זה כן עם שמן....
חייבת להגיב שיש לי בת דודה שהתנזרה משמן לחלוטין והתחילו אצלה המווון בעיות גופניות, והרופא ששמע את זה ממש גער בה להתחיל לאכול שמן והסביר לה שכמו שלהבדיל מכונה צריכים לשמן גם כך בדיוק הגוף של האדם חייב שמן!! כמובן לא בכמויות מוגזמות וגדולות, אבל שמן זה דבר שהגוף צריך אותו והוא גם מועיל לחילוף חומרים.
מקווה שהועלתי, בהצלחה רבה:)

• הוסף לסימניות
חייבת להגיב שיש לי בת דודה שהתנזרה משמן לחלוטין והתחילו אצלה המווון בעיות גופניות, והרופא ששמע את זה ממש גער בה להתחיל לאכול שמן והסביר לה שכמו שלהבדיל מכונה צריכים לשמן גם כך בדיוק הגוף של האדם חייב שמן!! כמובן לא בכמויות מוגזמות וגדולות, אבל שמן זה דבר שהגוף צריך אותו והוא גם מועיל לחילוף חומרים.
מקווה שהועלתי, בהצלחה רבה:)
יש שומנים בריאים אפשר לאכול אבוקדו או אגוזים

• הוסף לסימניות
הכנו מרק ירקות טחון ופשטידת תירס- פטריות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה