יש לך מתכון להקפיץ לי ?
www.prog.co.il
רק הייתי שואלת שם את העני, כנראה לא יפריע להחליף את מוצרי החלב בשמנים יותר. לכאורה זה רק ישבח.![]()
חלבי - עוגת גבינה נימוחה---הכי חשוב דיאטתית!
חיפשת להכין לעצמי משהו לאחרי הצום. רציתי עוגה. אבל דיאטתית עם מינימום סוכר ורק עם מעט מאוד קמח. אז הכנתי את זו. נסיתי. ממה שהיה בבית יצא מופלא.גבינתית. מתקתקה במידה נימוחה פשוט נמסה בפה רכיבים: לבסיס: 1.5 כוסות שקדים טחונים 1/2 כוס שמן קוקוס 2 שקיות ספלנדה לעוגה: 750 גרם גבינה 5% 2 גביעי...www.prog.co.il
בגדול- שמה שאכלת לא טוב לך. יכול להיות שאצלי זה יהיה תקין לחלוטין.שאלה לגבי הסוכר מישהי יודעת מה זה אומר שיוצא לי בבדיקה דם הביתית אחרי אוכל
מעל 140? שהתזונה שאכלתי לא טובה ?
אם יצא מעל 140 כנראה שחרגת מכמות או מסוג הפחמימות המותרותשאלה לגבי הסוכר מישהי יודעת מה זה אומר שיוצא לי בבדיקה דם הביתית אחרי אוכל
בגדול- שמה שאכלת לא טוב לך. יכול להיות שאצלי זה יהיה תקין לחלוטין.
כמה זמן אחרי האוכל? שעה אחרי הביס הראשון? את מקפידה לאכול תוך רבע שעה מקסימום
כן בטח תוך רבע שעהבגדול- שמה שאכלת לא טוב לך. יכול להיות שאצלי זה יהיה תקין לחלוטין.
כמה זמן אחרי האוכל? שעה אחרי הביס הראשון? את מקפידה לאכול תוך רבע שעה מקסימום 20 דק'?
את מקפידה לשים לב לאכול רק 30 גרם פחמימה?כן בטח תוך רבע שעה
בצום זה יוצא 81 וכו ואחרי האוכל יוצא מ140- 152
מה לא תקין ?
אז זה אומר שהתזונה בבוקר לחם כוסמין וכו לא טוב לי ?
מה את אוכלת יחד עם לחם כוסמין?כן בטח תוך רבע שעה
בצום זה יוצא 81 וכו ואחרי האוכל יוצא מ140- 152
מה לא תקין ?
אז זה אומר שהתזונה בבוקר לחם כוסמין וכו לא טוב לי ?
בדיוק.את מקפידה לשים לב לאכול רק 30 גרם פחמימה?
את נמצאת אצל דיאטנית? מקבלת הדרכה?
תנסי לראות מה אכלת שלא עשה לך טוב.
לפעמים יש כאלה שלמרות הכל לא מתאזנות ואז חייבות להזריק אינסולין, אבל את צריכה להיות במעקב צמוד של דיאטנית רופא במרפאות ה. בסיכון
שעה אחרי האוכל? שעתיים אחרי?שאלה לגבי הסוכר מישהי יודעת מה זה אומר שיוצא לי בבדיקה דם הביתית אחרי אוכל
יש של עילית בכל סופר מוכרים.אני קניתי 70% וממש מוצלחמצאתן שוקולד מריר 85% בכשרות טובה?
איפה קנית את הלחם?מנסיון שלי - הפיתות כוסמין ממש לא היו טובות לי
לחם מחמצת מקמח שיפון הכי פחות העלה לי את רמת הסוכר. (קניתי ב"שיפון")
הייתי אוכלת כל בוקר 2 פרוסות בטוסט עם גבינ"צ וסלט גדול.
לגבי עוגות גבינה- ככל שהם יותר שמנות יותר טוב, תכיני עוגות גבינה על בסיס גבינת שמנת ולא גבינה לבנה.
לי הדיאטנית אמרה שעדיף לשים מעט סוכר רגיל בעוגה שיאוזן בגלל הכמות הגבוהה של השומן ולא להשתמש בתחליפי סוכר.
בכל מקרה כל אחת שונה זה הרבה ניסוי וטעיה.
לנסות כל פעם משהו ולראות מה רמת הסוכר אחרי שעה.
ב"ה כבר ילדתי... אני אחרי הסיפור הזה.יש של עילית בכל סופר מוכרים.אני קניתי 70% וממש מוצלח
יש לך תמונה או צילום של השוקולד מעניין לנסותיש של עילית בכל סופר מוכרים.אני קניתי 70% וממש מוצלח
זה נמצא בסופרים במדף של שוקולדים מיוחדים או מרירים אין לי כרגע בבית אז אין לי אפשרות לצלם אבל כתוב על זה שוקולד 70%......כשיהיה לי אשמח לצלם.....יש לך תמונה או צילום של השוקולד מעניין לנסות
יש גם 90 אחוזזה נמצא בסופרים במדף של שוקולדים מיוחדים או מרירים אין לי כרגע בבית אז אין לי אפשרות לצלם אבל כתוב על זה שוקולד 70%......כשיהיה לי אשמח לצלם.....
כן יש להם 70% 85% ו90.....יש גם 90 אחוז
לספלנדיד
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים