יש לי ילדה מתוקה בת 11 שגילו לה סכרת נעורים לאחרונה. ויש לי בר מצווה יום שני אחרי פורים לבן הגדול שלי. רציתי לדעת אם אני יכולה להזמין ממך עוגה ללא סוכר לבר מצווה. כמובן בתשלום מלא. עוגה שנחתכת לריבועים יפים ואסתטיים. 02-9955085כל שנה אני מכינה לשבועות כדורי גבינה בלינצס מתוק פחזניות עוגת גבינה אפויה ועוגת גבינה קרה מעדנים ארטיקים שייקים אייס קפה
כרגע אסור לי לאכול סוכר!
איך אפשר להרגיש שבועות בלי סוכר? פליז. אשמח למתכונים (אבל שווים
מי שיודעת להכין עוגות ללא סוכר אשמח שתפנה אליי. גרה בבית שמש. Db05276#gmail. Comיש לי ילדה מתוקה בת 11 שגילו לה סכרת נעורים לאחרונה. ויש לי בר מצווה יום שני אחרי פורים לבן הגדול שלי. רציתי לדעת אם אני יכולה להזמין ממך עוגה ללא סוכר לבר מצווה. כמובן בתשלום מלא. עוגה שנחתכת לריבועים יפים ואסתטיים. 02-9955085
תפני ל @שביס - שבי הרצל היא קונדיטורית אלופה!! במטבח שלה יש גם ללא סוכר 0527149083יש לי ילדה מתוקה בת 11 שגילו לה סכרת נעורים לאחרונה. ויש לי בר מצווה יום שני אחרי פורים לבן הגדול שלי. רציתי לדעת אם אני יכולה להזמין ממך עוגה ללא סוכר לבר מצווה. כמובן בתשלום מלא. עוגה שנחתכת לריבועים יפים ואסתטיים. 02-9955085
תנו לה לאכול רגיל, וללמוד להזריק נכון. היא לא צריכה להיות בעונש. כשתגדל, אם תרצה, שתעבור לתזונה דלת פחמימה. כרגע הכי חשוב להראות לה שהעולם לא נחרב והיא יכולה לאכול הכל ( חוץ משתיה מתוקה וממתקים שהם סוכר טהור שקשה להשתלט עליהם בהזרקות)יש לי ילדה מתוקה בת 11 שגילו לה סכרת נעורים לאחרונה. ויש לי בר מצווה יום שני אחרי פורים לבן הגדול שלי. רציתי לדעת אם אני יכולה להזמין ממך עוגה ללא סוכר לבר מצווה. כמובן בתשלום מלא. עוגה שנחתכת לריבועים יפים ואסתטיים. 02-9955085
עוגות בלי סוכר לא כל כך עוזרות לסכרתיים (כי הן מלאות בפחמימות, ולפעמים גם בממתיקים רב-כהליים, והתוצאה בדם אותו דבר).מי שיודעת להכין עוגות ללא סוכר אשמח שתפנה אליי. גרה בבית שמש. Db05276#gmail. Com
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים