מתכונים| ממרח חלבה או ממרח אגוזי לוז ושוקולד

• פותח הנושא piku
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קבלתי את שני הממרחים האלו מתוצרת טעמן ואני מחפשת מתכונים טובים שמכילים את החומרים האלו.
מבחינתי הכל בא בחשבון: עוגיות, עוגות, פטיפורים וכל מה שעולה בראשכם.

בתודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
למה לא בתור מלית לאוזני המן,
ברוח הימים...

• הוסף לסימניות
אני צריכה משהו קצת שונה (נמאס לי כבר לראות את האוזני המן).
יש לי מתכון לעוגה עם חלבה ושוקולד אבל אני לא מעיזה להמיר לממרח. אשמח אם יש איזשהו מתכון שזה הבסיס שלו.
והממרח אגוזי לוז צריך להיות מעולה אבל במה?
אני חייבת לחסל את הממרחים האלו לפני פסח וכמה שיותר מוקדם.

• הוסף לסימניות
מתכון של קרין גורן: (את המתכון הספציפי הזה לא ניסיתי אבל כל המתכונים שלה שניסיתי יצאו מוצלחים)
קרמוגיות חלבה

גרסה ביתית לעוגיות שמזכירות לי נסיעות לטיולים משפחתיים כילדה (אני ואחותי היינו מחסלות קופסאות במושב האחורי).
כמות: 35 עוגיות
חומרים
לעוגיות:
100 גרם חמאה, רכה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סוכר חום כהה
1/4 כוס ממרח חלבה
1 ביצה
[SIZE=+0]11/2 כוסות קמח[/SIZE]
1/4 כוס קקאו
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/4 כפית מלח

למלית חלבה:
1 כוס ממרח חלבה
3-4 כפות אבקת סוכר

%D7%A7%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%92%D7%99%D7%AA.JPG

אופן ההכנה
[SIZE=+0]במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, שני סוגי סוכר וממרח חלבה לתערובת קרמית. מוסיפים ביצה ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים לבצק אחיד.
בקערית נפרדת מערבבים ממרח חלבה ואבקת סוכר עד שאפשר ללוש את התערובת והיא לא דביקה, ונוחה לגלגול.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מגלגלים את תערובת החלבה ל-35 כדורים קטנים בגודל זית (אם צריך "מקמחים" את הידיים באבקת סוכר).
מגלגלים את תערובת השוקולד ל-35 כדורים בגודל עגבניית שרי,
מועכים ל"פיתה" כל כדור שוקולד, מניחים באמצע כדור חלבה ומקפלים סביב להחבאת החלבה בשוקולד. מגלגלים שוב לכדור מושלם ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מועכים מעט בכרית כף יד רטובה ליצירת עוגייה עגולה ושטוחה.
אופים 8-10 דקות עד שהעוגיות מתחילות להיסדק, הן יציבות בשוליים ומרכזן עדיין רך.
מצננים מעט ומגישים.

[/SIZE]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה