עשיתי את זה לאחרונה לכמה שמחות, וזה היה פשוט להיט!נכתב ע"י רותי בן שימ;1099743:רבע כוס שמן
חצי כוס סוכר
50 גר' מרגרינה
3/4 כוס מייפל
להמיס ולהוסיף
7 כוסות קורנפלקס
2 כוסות גרעיני דלעת
2 כוסות שקדיםן מולבנים פרוסים
חמוציות
מערבבים עד שהכל מכוסה שופכים לתבנית גדולה אופים 20 ד' על 170 מעלות
מצננים
ושוברים לחתיכות
קופסא אטומה
אפשר להחליף את המייפל בדבש.
יש לי גם גלידת קורנפלקס, אם את מעוניינת.נכתב ע"י tzivi;1099807:כדורי קורנפלקס
ויש לי גם גלידה עם קורנפלקס
אם יעניין אותך אחד מהם אני יעלה את המתכון
מצטרפת..נכתב ע"י CSDesign;1099830:אשמח אם תעלי את המתכון לכדורי הקורנפלקס.
מה עם המתכון של הכדורי קורנפלקס??נכתב ע"י בראש מילה;1099932:אפשר גם להוסיף לסלטי חסה עשירים, במקום פקאן סיני או "קראנצ'ים" אחרים ששמים בפנים.
ואפשר לגרוס ולצפות עוף.
גם אני אשמח למתכון לכדורי קורנפלקס...
40 דקות לאפות סלומון???נכתב ע"י צילה;1102649:דגים בציפוי קורנפלקס
פילה סלמון פרוסות
מעל לצקת רוטב אלף האיים ( אפשר לערבב בצלחת קטשופ, מיונז וחרדל עם מעט מים)
לפזר מלמעלה קורנפלקס פשוט , אני מרסקת אותו מעט בפוד פרוססור שלא יהיה גס מידי אבל לא לגמרי
לאפות בחום 180 כ40 דקות או עד שהקורנפלקס מתחיל להשחים מעט
לפי המתכון הזה אני אופה כבר שנים את הסלמון , אין לו מתחריםנכתב ע"י grafix;1102701:40 דקות לאפות סלומון???
סלומון לא צריך לאפות יותר מ10-12 דקות, מקסימום - 17 דקות, אחר כך הדג מתייבש, ופשוט חבל על הכסף, את פשוט מאבדת את הסלומון.
טוב, טוב, אל תתחילי איתי בנושא הסלומון כי אני אלופה בסלומון, אני אופה שנים ומגוונת המון במתכונים, והמתכון שכתבת הוא אחד האהובים ביותר אצלי ע"י הילדים, אבל בנוגע לזמן האפיה: תמיד, תמיד, בסביבות ה10 דקות (חום 200 מעלות), אפילו במתכונים שכתוב יותר, אני אף פעם לא עושה יותר, פשוט חבל, הסלומון מתייבש!נכתב ע"י צילה;1102815:לפי המתכון הזה אני אופה כבר שנים את הסלמון , אין לו מתחרים
תנסי ואז תגידי
הכי פשוט שהיא תנסה קודם 10 דקות,ואם זה לא מוצא חן בשבילה שתמשיך עוד חצי שעה..לא?!נכתב ע"י grafix;1102864:טוב, טוב, אל תתחילי איתי בנושא הסלומון כי אני אלופה בסלומון, אני אופה שנים ומגוונת המון במתכונים, והמתכון שכתבת הוא אחד האהובים ביותר אצלי ע"י הילדים, אבל בנוגע לזמן האפיה: תמיד, תמיד, בסביבות ה10 דקות (חום 200 מעלות), אפילו במתכונים שכתוב יותר, אני אף פעם לא עושה יותר, פשוט חבל, הסלומון מתייבש!
ואל תגידי לי תנסי, כי ניסיתי יותר מפעם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים