עוגות/עוגיות מתכונים קלים וטעימים

• הוסף לסימניות
מעלה לכם גם היום 2 מתכונים קלים וטעימיםצפה בקובץ המצורף 1690472
הכנתי , יצא ממש טעים! קל ומהיר ! הילדים התלהבו מממש! מרקם מעולה נח לעבודה ! [הכנתי עם שוקולד מריר חתוך גס..]
הכנתי את הגביניות..יצא טעיםםם , פצצה ! קל ומהיר!!! בבצק במקום 2 כוסות מים שמתי כוס מים כוס חלב... בקיצור אחלה מתכון!! אגב המלית לא הספיקה לי לכל הבצק ...בשאר הבצק משחתי חמאה ופזרתי סוכר חום וקינמון-- יצא משגעעעע!

• הוסף לסימניות
הכנתי , יצא ממש טעים! קל ומהיר ! הילדים התלהבו מממש! מרקם מעולה נח לעבודה ! [הכנתי עם שוקולד מריר חתוך גס..]

הכנתי את הגביניות..יצא טעיםםם , פצצה ! קל ומהיר!!! בבצק במקום 2 כוסות מים שמתי כוס מים כוס חלב... בקיצור אחלה מתכון!! אגב המלית לא הספיקה לי לכל הבצק ...בשאר הבצק משחתי חמאה ופזרתי סוכר חום וקינמון-- יצא משגעעעע!
איזה כיף לשמוע!!!
מענין שלא הספיק לך המלית
לי עוד נשאר מלית

• הוסף לסימניות
למי שלא אוהב שוקולד, במה אפשר להמיר את השוקוציפס?
לא מכירה מי שלא אוהב...
אבל אני יעלה לך מתכון בריא לעוגיות קואקר אולי יהיה לך יותר טוב להכין את זה
1758807443235.png

• הוסף לסימניות
כשאת רושמת כוס חד פעמי את מתכונת של שתיה חמה או קרה?
אם תוכלי לציין כי זה מבלבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה