עוגות/עוגיות מתכונים קלים וטעימים

• הוסף לסימניות
@E987654
באיזה בצק עלים את משתמשת?

• הוסף לסימניות
ארבע עגבניות ארבע מלפפונים בצל בינוני סגול אחד פלפל צהוב אחד לחתוך להוסיף חסה או כוב להוסיף שמן ומלח
עדיף שמן זית
המאכל הכי טעים בעולם

• הוסף לסימניות
@E987654
באופן כללי...
עם הבצק עלים שאני קונה בדרך כלל קשה להתעסק.

• הוסף לסימניות
הכנתי את זה, טעייייםםםםםם. וואו!
רק הבצק היה קצת דביק והוספתי קמח. (בטוח המים זה בכוס קרטון?)
כן
אם יצא לך דביק מעולה שהוספת קמח
איך יצא לך בטעם?

• הוסף לסימניות
@E987654
באופן כללי...
עם הבצק עלים שאני קונה בדרך כלל קשה להתעסק.
נכון זה לא בצק להתעסקות
צריך תכלס אם לרדד קצת ישר על נייר אפיה או בין 2 נירות אפיה
אם נוגעים בו יותר מידי הוא נהרס

• הוסף לסימניות
מתכון קל ומהממם לט"ו בשבט
מטבעות שוקולד.png

• הוסף לסימניות
הבצק של עוגת השמרים יצא מאד דביק,
הייתי צריכה להוסיף הרבה קמח כי הבצק נדבק לניר אפיה ולא הצלחתי להפריד אותו.

• הוסף לסימניות
הבצק של עוגת השמרים יצא מאד דביק,
הייתי צריכה להוסיף הרבה קמח כי הבצק נדבק לניר אפיה ולא הצלחתי להפריד אותו.
מעניןןן
היה לי כמה שהכינו ולא אמרו לי
תכלס בטעם יצא טעים?

• הוסף לסימניות
הכנו ויצא מעולה ממש!
טעים ונראה מעולה!
(לאור התגובות כאן - החלפתי לכוס חד"פ והיה מצויין)

• הוסף לסימניות
הכל נראה מושחת וטעים!

• הוסף לסימניות
חג שבועות מתקרב ואיתו גם הריח של העוגות גבינה🍰!

מעלה לכם מתכונים חלביים שווים וטעימים!!!
בהצלחה!!!
תהנו!

צפה בקובץ המצורף 1960071צפה בקובץ המצורף 1960073צפה בקובץ המצורף 1960076צפה בקובץ המצורף 1960078צפה בקובץ המצורף 1960080צפה בקובץ המצורף 1960082
וואו איזה מתכונים!!
אלופה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה