www.10dakot.co.il
רק עוגות?
או גם ארוחות?
מתכונים מכל הסוגים,
אני מכירה את זה בלי מרגרינה, עם 4 כוסות קמח.עוגיות במילוי תמרים
6 כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים
1 מרגרינה
2 סוכר וניל
2 א. אפיה
ללוש לבצק נעים ולחלק לשתיים
כל אחד בתורו לרדד לעלה למרוח ממרח תמרים
לגלגל את הבצק ולחתוך לעוגיות כמו שושנים
כל כמות העוגיות נכנסות לתבנית תנור אחת
לאפות על 180 עד שמוכן
בהצלחה ובתאבון![]()
אני משתמשת הרבה במתכון ומהמרת את המרגרינה לשתי כפות שמן קוקוסמתכונים מעולים, תודה רבה!
אשמח לעוד, לא רק מתוקים, גם סלטים או אחרים.
מותר לחרוג קצת ממגבלת הכלים, אבל לא הרבה.
לגבי זה
אני מכירה את זה בלי מרגרינה, עם 4 כוסות קמח.
למי שמרגרינה מהווה בשבילה מכשול.
מה גודל התבנית?עוגת בצק שוקולד וגנאש
בצק
2.5 כוסות קמח
2/3 כוסות סוכר
2/3 כוס שמן
ביצה
לערבל ביד או בכף לבצק. לשטוח בתבנית בינונית. בשלב זה מומלץ לקרר את הבצק כדי שיהיה פריך יותר
באותה קערה מערבבים שכבה ב'
2/3 כוס שמן
2/3 כוס סוכר
3 כפות דבש או סילאן
3 ביצים
5 כפות קמח
5 כפות קקאו
סוכר וניל
50 גר' חלבה מפוררת לבחירה- אני מוסיפה 2 כפות טחינה במקום
לשטוח על הבצק ולאפות ב180 עד שמוכן
גנאש: 100 גר שוקולד מריר מומס עם 2 כפות ח. בוטנים. אפשר בשקית או במיקרוגל
לשפוך על העוגה המוכנה ולהקפיא להתייצבות
כןסופלה נחשב לביצה מבושלת? לעניין אכילת ביצים חיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים