מתכוננים לחורף..

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חידשתי את הסופטבוקס

קבצים מצורפים

• %.jpg
    KB 359 · צפיות: 17
  • IMG_9832.jpg
    KB 200.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
איזה מותק!

• הוסף לסימניות
מתוק ביותר!
בקטנה, חסרים לי פה המגפיים להשלמת ה'לוק':)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;890022:
מתוק ביותר!
בקטנה, חסרים לי פה המגפיים להשלמת ה'לוק':)

אנחנו עדיין מתכוננים......
כשיהיו מגפיים נצלם עוד סט..

• הוסף לסימניות
אפשר שאלה מאיכן הצעיף והכובע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;890041:
אפשר שאלה מאיכן הצעיף והכובע?

מחנות של בגדי ילדים בערד, 20 שקל שניהם.

• הוסף לסימניות
יפה. התמונות מלאות חיים,
הפוקוס על הבגד. מנסיון עדיף לצלם עם צמצם יותר סגור בסטודיו עם ילדים כי הם מאד פעילים ובקלות את מאבדת את הפוקוס.

• הוסף לסימניות
ססגוני ומתוק. אני אוהבת את ההבעות המגוונות והמשוחררות - מראה שאת מסוגלת להתחבר לילדים שאת מצלמת.

גם אני רואה שהפוקוס יותר על הבגד. בתמונות השותללות זה נוטה לקרות, אבל נדמה לי שהתמונה האחרונה דווקא לא היתה בתזוזה. הצמצם הוא 5, שזה לא צמצם פתוח במיוחד. לכן - אני חושבת שאולי יש לעדשה שלך בעיה של בריחת פוקוס. שווה לבדוק במעבדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה