מתכנת, דעתך. התאמת תוכנה למחשב

• הוסף לסימניות
לצורך עבודתי רכשתי תוכנה.
יוצא לי להשתמש איתה מידי פעם.
התוכנה מאושרת לשימוש באמצעות קוד נגדי.
משום מה, מידי פעם התוכנה מתאפסת אצלי, ודורשת שוב, קוד נגדי (משום מה זה יוצא כשאני צריכה להשתמש עם התוכנה).
לדעת המתכנת, זה בעיה במחשב שלי. שיש תוכנה שמוחקת את הרישיון.
לטענתי, אין בתוכנה שום תוכנה חריגה פרטית. יש תוכנות של חברות ידועות ומוכרות.
השאלה האם אני צריכה להתאים את המחשב לתוכנה, או שהטכנאי צריך להתאים את התוכנה למחשב שלי.
כמו"כ מה יכול להיות הבעיה, ו/או הפתרון שלה.

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה מי אחראי על התאימות ,
זה קורה בהרבה מישורים של תוכנה/חומרה , בעולם מקובל שזה אחריות של בעל התוכנה לנסות כמיטב יכולתו לעזור. וזה גם המציאות .
בתוכנות יקרות מאוד , או לפי הזמנה בדכ זה מפורש בחוזה על מי האחריות הנל.
מצד מערכת החוק בארץ , אין תמימות דעים , הואיל והיה רק שופט אחד שבאמת הבין בתחום (אברהם טננבוים , למי שזוכר מהתעבורה בירושלים , אחכ נהיה שופט שלום ודה פקטו אחד היחידים שכתב פסקים טכנולוגיים רציניים).

לגבי הבעיה קשה לענות על זה באופן גורף , יש המון דרכים לעשות את ההגנה הנל.
אבל בדכ המתכנתים לא עושים את זה לבד אלא קונים מוצר מוכן , והחברה שמוכרת את ההגנה בדכ מספקת תמיכה טובה מאוד.
לכן הייתי ממליץ לך לפנות למי שמכר את התוכנה , ולבקש שיעביר אתהמקרה שלך לתמיכה של החברה הנל או שיתן לך את הפרטים שלהם ישר ליצירת קשר.
אם הוא לא מסכים/לא יכול/לא רוצה, בדכ טכנאי שקצת מבין יוכל תוך 5 דק מהתבוננות בקובץ ה EXE של התוכנה להגיד לך מי אחראי על ההגנה שלה.

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה