מתלבטים בין שתי מעצבות.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל אינפורמציה מבעלי נסיון אשי לגבי המעצבות גיטי גולדוויכט או חבצלת הבלין.
אנא- בלי שמות נוספים.
את היתרונות והחוזקות אפשר כמובן באשכול- את הדברים האחרים באישי לתועלת.

תודה מראש על הסייוע החשוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוב לדעת;2445874:
אשמח לקבל אינפורמציה מבעלי נסיון אשי לגבי המעצבות גיטי גולדוויכט או חבצלת הבלין.
אנא- בלי שמות נוספים.

משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שולקחת עכשיו את גיטי גולדויכט - היא ירושלמית והגיעה אליה אחרי בירורים רבים..
אגב,
גיטי מירושלים וחבצלת מבני ברק.
על חבצל שמעתי רבות.

• הוסף לסימניות
אני קבלתי מגיטי גולדוויכט שירות מצוין.
סבלנות, מקצועיות, זמינות,
רעיונות יצירתיים ותכנית מעולה.
אני נהנית מאד מהתכנון המעולה של הבית שהיא עשתה לי.
(תכנון בית שלם בניה ממש מ-0)
ממליצה ממש בחום.

• הוסף לסימניות
אני מכירה אתת חבצלת היא מקסימה! סבלנית מאד ועממית ביחס ללקוח. יש לה עיצובים סולידיים מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוב לדעת;2445874:
אנא- בלי שמות נוספים.

גיטי גולדוויכט מעולה!

• הוסף לסימניות
עזרה

אפשר לקבל את הטלפון של גיטי גולדוויכט?

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי את המייל שלה
היא אלופה עם אישיות מקסימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HinDesign;2454700:

נכתב ע"י yudb;2446063:
אני מכירה משהי שולקחת עכשיו את גיטי גולדויכט - היא ירושלמית והגיעה אליה אחרי בירורים רבים..
אגב,
גיטי מירושלים וחבצלת מבני ברק.
על חבצל שמעתי רבות.
ענו כבר את התשובה

• הוסף לסימניות
גרה ברמות
בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה