כללי מתלבטים מק או פיסי? רק מק!!

• פותח הנושא shor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אז בואו נסכם.. בשביל אלו שעדיין מתלבטים...

בסופו של דבר אחרי הרבה התלבטויות ובירורים , קניתי מחשב מק לפני כשלושה שבועות...זה עולם אחר !!

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=193056&highlight=shor

אחרי 10 שנות עבודה על pc לא מחליפה את המק!!

נכון שאין כונן לדיסק -קניתי כונן דיסקים חיצוני
נכון שאין אופיס - לא צריך יש למק תוכנה מעולה כמו האופיס ואפשרות סגירה לאופיס
אבל יש יתרונות גדולים, המסך, ממש קרוב למציאות! הדפסתי עבודה ונהניתי לראות את הצבעים המדוייקים.
והמחשב חזק אני עובדת עם 5 תוכנות במכה פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין פלאש ובריג׳ והמחשב טססס...
הכל נגיש ונח!

אז חברים... אם אתם מתלבטים ויש לכם תקציב, אל תתפשרו!

• הוסף לסימניות
קודם כל - אחלה קניה, תתחדשי!

דבר שני, הבאת כאן בסה"כ 2 יתרונות עיקריים למק, שכדי להנות מהם היית צריכה להתרגל למערכת הפעלה חדשה לגמרי ללא וורד וללא כונן דיסקים. וזה לגיטימי לגמרי - אם 2 היתרונות האלו היו ייחודיים למק. אבל הם לא...

1. מסך איכותי עם סכמת צבעים מדוייקת וקרובה למציאות - מסכי מק משתמשים בפאנל שנקרא:
AH-IPS. גם לPC מוכרים כאלו, ולי אישית יש גם כזה של DELL.

2. מחשב מהיר מאוד - מעבד חזק וזיכרון דיגיטלי טוב, וPC יכול לעבור את המק בשמחה.

רשמת למטה - "אם יש לכם תקציב"... אם יש לך תקציב, למה לא להשקיע כבר על PC?
כל העניין סביב המק זה פשוט סטיגמה שלא קיימת יותר, לפי דעתי. נכון מאוד שלפני כמה עשרות שנים מק הביאו פריצת דרך בתחום העיצוב הגרפי והחומרה שמותאמת לכך - אבל בשלב מסוים הPC עבר אותם גם מבחינת חומרה וגם מבחינת נוחות משתמש. זו דעתי.

• הוסף לסימניות
מה המחיר שלו היה וכמה המחיר של הPC שהיה לך
עכשיו אפשר לעשות השוואה

• הוסף לסימניות
מה שבטוח, להשוויץ שיש לך מק
את יכולה...
וזה + גדול

• הוסף לסימניות
חיים כתב בדיוק את המציאות...

יש לי מסך של דל - עם פאנל IPS - והצבעים ממש קרובים למציאות.
והמחשב שלי, למרות שנקנה לפני כמה שנים - מריץ את כל התוכנות שכתבת +++ בלי בעיה (הוא היה אז הדגם הכי חדש - מאמינה שהדגמים החדישים של היום נותנים ביצועים מהירים אפילו יותר).

בקיצור - אם יש לכם תקציב - תשקיעו בפי.סי ומסך רציני :)

• הוסף לסימניות
אני בבית על pc ומסך של lg עפ פאנל ips
מרוצה מאוד מחשב מהיר ואיכותי!

ובעבודה יש מחשב מק - מבחינתי אותו הדבר!
יש בו אולי קצת יותר סטטיל נוחות...
בתכלס' אותו תוצאה...

• הוסף לסימניות
מי שכל כך מתרגש ממק, כנראה שלא יודע מה היכולות של pc!

• הוסף לסימניות
לא מסכימה,
לפני כחצי שנה קניתי מחשב, לא היתה לי הגבלה של תקציב ורציתי לקנות מק
טכנאי מחשבים ותיק ומנוסה אמר לי בפירוש שלא כדאי בכלל
אני מרוצה מהPC לחלוטיו

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהמק הוא סטיגמה מסוימת ..
אני למשל קניתי מחשב לא מזמן מפרסומון, אחלה ביצועים, עובד מעולה
( והיה לי כמה ניסיונות על פיסי שהרכיבו טכנאים אחרים.. אין מה להשוות)

ויש לי מסך של דל ה 2412 , מעולה.
לא חושבת שיש טעם לבזבז סתם כסף.. מי שיש לו תקציב למק שישמור אותו לדברים משמעותיים באמת.

בכל אופן המון הצלחה.. ותתחדשי!!!

• הוסף לסימניות
אני עד עכשיו לא מבינה למה אנשים פה תקועים "בתפיסה" על פיסי?

לא ברור שמק נולד לעיצוב ופיסי ה"מתחרה" שלו?
אז תקנו מחשב אינטל תותחחח ב6000 ומסך דל פצצה ב3000 ומהר מאד תגיעו למחיר מק שכולל מסך ומחשב בלי חוטים בלי בלאגן נוחות וסטייל (באותו רמה לדבריכם) וזה יהיה לגמרי בסדר....

אז לא פתחתי דיון אלא משלימה מסקנות אחרי התייעצות פה לאלו שמתלבטים!

• הוסף לסימניות
שיהיה במזל טוב, ושזה יביא לשפע בפרנסה בעז"ה.
נכתב ע"י shor;1515388:
והמחשב חזק אני עובדת עם 5 תוכנות במכה פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין פלאש ובריג׳ והמחשב טססס...
נשאר לי רק לרחם עליך, אם עד היום התוכנות האלו לא טסו לך.
(הפי.סי. שלי די מיושן [שלוש שנים בערך] הפוטושופ, אילוסטרייטור, קורל, אינדיזיין, אקרובט ועוד עשרות תוכנות קטנות פתוחות לי כל הזמן. אני עושה ריסטארט אחד לכמה שבועות [לא בריא], ולא זכור לי שתוכנה לא טסה במהירות הרצוייה. ואני עובד מהר ב"ה [יותר מהממוצע]. אבל כנ"ל, העיקר להרגיש טוב עם הקנייה ושזה יביא להצלחה).

• הוסף לסימניות
זה לא נשמע שאנשים פה תקועים בתפיסה, אלא דווקא מניסיון לא רואים הבדל כ"כ משמעותי בין פי סי למק שמצדיק את המחיר המטורף הזה , את המעבר למערכת הפעלה מסורבלת מאד לדעתי, ואת העובדה שלעתיד קשה למצוא טכנאי זמין , טוב, וקרוב אלייך למק למקרה הצורך.
(מה לעשות.. טכנאים לפי סי יש הרבה יותר)

ולא, לא שילמתי סכומים כמו שרשמת, סה"כ כולל המסך הגעתי ללא יותר מ 6000, וברוך השם אני מרוצה.
כנראה שהפיסי שלך היה באמת נורא איטי אם יש אצלך כזה הבדל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1516125:
נשאר לי רק לרחם עליך, אם עד היום התוכנות האלו לא טסו לך.
(הפי.סי. שלי די מיושן [שלוש שנים בערך] הפוטושופ, אילוסטרייטור, קורל, אינדיזיין, אקרובט ועוד עשרות תוכנות קטנות פתוחות לי כל הזמן. אני עושה ריסטארט אחד לכמה שבועות [לא בריא], ולא זכור לי שתוכנה לא טסה במהירות הרצוייה. ואני עובד מהר ב"ה [יותר מהממוצע]. אבל כנ"ל, העיקר להרגיש טוב עם הקנייה ושזה יביא להצלחה).

קורל?

נכון שהפיסי שלי היה דיי מיושן, אך אני עובדת הרבה על כרזות גדולות ספרים אריזות אינטרנט וגם תלת מימד אז גם במחשב חדש (הכי טוב)שנקנה לפני חצי שנה בעבודה שלי זה לא עבד חלק.

אבל עזוב אתה תמיד תצודד בפיסי ... ואני לא באה לשכנע אותך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1516227:
את המעבר למערכת הפעלה מסורבלת מאד לדעתי

אני מבין שזה בדיחה לפורים....

לקחת את הדבר הכי כיפי בממשק ולהגיד שהוא מסורבל?

• הוסף לסימניות
היום כשיש דיסקים SSD הכל טס כמו מק ואין צורך לקנות במחיר יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1516227:
זה לא נשמע שאנשים פה תקועים בתפיסה, אלא דווקא מניסיון לא רואים הבדל כ"כ משמעותי בין פי סי למק שמצדיק את המחיר המטורף הזה , את המעבר למערכת הפעלה מסורבלת מאד לדעתי, ואת העובדה שלעתיד קשה למצוא טכנאי זמין , טוב, וקרוב אלייך למק למקרה הצורך.
(מה לעשות.. טכנאים לפי סי יש הרבה יותר)

ולא, לא שילמתי סכומים כמו שרשמת, סה"כ כולל המסך הגעתי ללא יותר מ 6000, וברוך השם אני מרוצה.
כנראה שהפיסי שלך היה באמת נורא איטי אם יש אצלך כזה הבדל..

בגלל חוסר נסיון את מדברת כך.

מק עם מערכת הפעלה הרבה יותר נוחה מפיסי ואני קניתי את המחשב מטכנאי פרטי זמין ובמחיר שירות כמעט זהה לטכנאי פיסי .. ההבדל הוא שמק לא רואה טכנאי, הוא לא רואה ווירוסים...

ולגבי המחשב שקנית יכול להיות שהוא מחשב מעולה לצרכים שלך. אני לא באה לומר פה לכולם לקנות מק אני בסך הכל ממליצה למי שחושב על מק ומתלבט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1516618:
היום כשיש דיסקים SSD הכל טס כמו מק ואין צורך לקנות במחיר יקר.

תצפה בראש האשכול אני דיברתי על מי שיש לו תקציב ובא לו להתפנק כשזה העיסוק העיקרי שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shor;1516647:
בגלל חוסר נסיון את מדברת כך.

מק עם מערכת הפעלה הרבה יותר נוחה מפיסי ואני קניתי את המחשב מטכנאי פרטי זמין ובמחיר שירות כמעט זהה לטכנאי פיסי .. ההבדל הוא שמק לא רואה טכנאי, הוא לא רואה ווירוסים...

ולגבי המחשב שקנית יכול להיות שהוא מחשב מעולה לצרכים שלך. אני לא באה לומר פה לכולם לקנות מק אני בסך הכל ממליצה למי שחושב על מק ומתלבט.

סליחה להגיד לך אבל למק כן יש וירוסים! והם יותר גרועים מהוירוסים של פיסי מפני שלמק אין אנטי וירוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shor;1516652:
תצפה בראש האשכול אני דיברתי על מי שיש לו תקציב ובא לו להתפנק כשזה העיסוק העיקרי שלו.

אני מדבר על מי שזה העיסוק העיקרי שלו, אני משתמש במחשב לתלת מימד שזה הדבר הכי כבד שקיים במחשבים, יותר מאינדיזיין ופוטושופ ועוד 5 תוכנות שפתוחות יחד ואני לא רואה צורך במק.

אין ספק שמק יותר טוב, אבל כיום ההבדל ביניהם קטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1516661:
סליחה להגיד לך אבל למק כן יש וירוסים! והם יותר גרועים מהוירוסים של פיסי מפני שלמק אין אנטי וירוס

למק אין וירוסים. נקודה.

למק יש כן אנטי וירוס. נקודה.

:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה