מתלבטת בין מטבח צבע בתנור לבין ארונות פולימר, ועוד

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
צבע בתנור זה לא פרקטי?
אני רוצה לעשות מטבח כפרי
פולימר זה גם יפה.
יש לכם נסיון עם מטבח צבע בתנור?
מישהו יכול לומר לי אם עדיף מטבחי ברגל בחולון?
או מטבחי טאצ' בבני ברק?
אשמח אם תשלחו לי באישי או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תזכו למצוות!

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי פולימר. צבע שמנת. מרוצה מאוד!!זה מהמם ביופיו וקל לניקוי כמו פורמייקה.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את מטבחי ברגל אבל יכולה להמליץ בכל פה על מטבחי טאצ', עבדתי איתו כמה פעמים, תענוג של עבודה ושל תהליך העבודה.
צבע בתנור עלול לקבל מכות, ניתן לחדש את הצביעה אך צריך לקחת את החזית למצבעה.
פולימר ג"כ עלול להתיישן עם השנים ולהתקלף, רגיש יותר מפורמייקה

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על טאצ'!
פולימר עמיד יותר מצבע בתנור, אבל פחות מפורמייקה.
יש לבלורן טכניקה חדשה שנראית ממש מש כמו צבע בתנור אבל עם ציפוי ננו והרבה יותר עמידה. שכחתי את שמה...

• הוסף לסימניות
ממש לא מטבח צבע בבית עם ילדים! מהר מאד יהיו מכות ודפיקות, ולמרות שניתן לחדש מידי פעם את הצבע, זה לא יצדיק את המאמץ ואת הכסף.
מטבח פולימר מתאים למטבח כפרי (ועד כמה שידוע לי כל הננו למיניהם שיש בחברות הם כמו פורמיקה ולא מתאימים למטבח כפרי)
הפולימר פחות עמיד מפורמיקה ויקר יותר, אבל עדיף בהרבה מצבע מבחינת הפרקטיות. וגם האיכות שלו השתפרה בשנים האחרונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;n5018541:
ממש לא מטבח צבע בבית עם ילדים! מהר מאד יהיו מכות ודפיקות, ולמרות שניתן לחדש מידי פעם את הצבע, זה לא יצדיק את המאמץ ואת הכסף.
מטבח פולימר מתאים למטבח כפרי (ועד כמה שידוע לי כל הננו למיניהם שיש בחברות הם כמו פורמיקה ולא מתאימים למטבח כפרי)
הפולימר פחות עמיד מפורמיקה ויקר יותר, אבל עדיף בהרבה מצבע מבחינת הפרקטיות. וגם האיכות שלו השתפרה בשנים האחרונות.

צודקת, הננו לא למטבח כפרי... לא שמתי לב שזה מה שהיא מחפשת.

• הוסף לסימניות
לא מכיר את טאצ' אבל ברגל הם באמת הכי טובים שיש. רמה מעל.. כך גם ידוע, וכך גם אצלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה