מתלבטת לגבי מיקום מטבח,מומחיות מטבחים ועיצוב,אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
מה עדיף ?

קבצים מצורפים

• IMG_20170210_081536_HDR.jpg
    IMG_20170210_081536_HDR.jpg
    1.4 MB · צפיות: 18
  • IMG_20170210_081558_HDR.jpg
    IMG_20170210_081558_HDR.jpg
    1.2 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ברור שהאפשרות הראשונה.

• הוסף לסימניות
לדעתי האפשרות השניה

• הוסף לסימניות
תוסיפי מידות, זה יעזור לראות את התמונה הכוללת.

מעבר לכך - במטבח מקבילים לא ממליצה להפריד בין הכיור והכיריים, כי סדר הפעולה במטבח הוא מעבר משימוש בכיור לכיריים, וזה יגרום לטפטופי מים בלתי נגמרים בין 2 הצדדים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות,אתן עוזרות לי

אם תוכלו לפרט למה אתן בחרתן בכל אופציה
המידות,בקנה מידה של מטר למשבצת.
תודות

• הוסף לסימניות
את סידור הספות בכל מקרה תעשי כמו האפשרות השניה- מול הכניסה- מאד לא נעים לשבת עם גב לבאים, וזה גם נותן תחושה של חוסר שליטה.
אני לא מכירה אותך ואת הצרכים שלך, אבל את אמורה להחליט מה נחוץ לך יותר- חדר עבודה או חדר לאירוח.
אחרי שתגיעי להחלטה, יהיה קל יותר לך ולמעצבת שלך למקם כל דבר בסדר הגיוני ונכון עבורך.
ובכל מקרה ברור שאת הכיורים לא לשים מול הכניסה למטבח- מול הכניסה בדר"כ רצוי למקם את השיש הבשרי שמתלכלך רק פעם אחת ביום ולא פעמיים מה גם שכיורים עלולים להיות מלאים לפעמים... ולא נעים שזה בדיוק מה שיראו האורחים שלך:)

• הוסף לסימניות
באופציה השנייה המטבח יהיה פתוח ובסגנון מודרני. כמובן שצריך לשפר את תכנון המטבח.

תמיד עדיף חדר עם חלון.

• הוסף לסימניות
בעיקרון אופציה 1 נראית הרבה יותר אטרקטיבית מבחינת מיקום המטבח בכלל וביחס לסלון ולכניסה בפרט.
ב2 האופציות הייתי מוותרת על האי, (למרות שזה דבר מאד יפה..) בשביל אי חובה שטח גדול לתמרון , בשטח שיש לך כפי שנראה לי לא מתאים לשים אי!
מה גם שהמרחק בין הכיריים לכיורים לא פרקטי בעליל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה ב;2436435:
בעיקרון אופציה 1 נראית הרבה יותר אטרקטיבית מבחינת מיקום המטבח בכלל וביחס לסלון ולכניסה בפרט.
ב2 האופציות הייתי מוותרת על האי, (למרות שזה דבר מאד יפה..) בשביל אי חובה שטח גדול לתמרון , בשטח שיש לך כפי שנראה לי לא מתאים לשים אי!

לא רשום מה הגודל של המטבח
אבל ניתן אולי פשוט להקטין את האי.... לא חייב אי כזה גדול
וכמובן אופציה אחד טובה יותר לא נעים להיכנס אל הבית ישר אל תוך המטבח....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה