מכונת כביסה מתלבטת לגבי מכונת כביסה

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת בין 2 סוגי מכונות כביסה: אינדיסיט ואלקטרולוקס.
האם למישהו יש נסיון עם אחת מהמכונות הללו, ויוכל להביע את דעתו עליהם?

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטרולוקס דגם ישן כ 5 שנים (קיבלתי מיד שניה לפני שנה ויותר) ואני מאד מרוצה
שקטה ומנקה היטב

• הוסף לסימניות
לא מכירה את שתי החברות הללו, אבל לי ולחמותי יש בוש. לאימי ואחות בעלי יש מילה, זה עולם אחר.
הבוש "מאווררת" את הבגדים. כמו הרבה מכונות. המילה פשוט מכבסת, כמו מכונות הכביסה שהכרנו פעם.
כל המכונות הנ"ל נרכשו ב6 שנים האחרונות. כך שהמסקנות טריות יחסית.

• הוסף לסימניות
תבררי עם יש אפשרות השריה.
-זה לא מובן מאילו.
לזוג הצעיר במשפחתנו קנו:קונסטרוקצה (מחילה אם האיות של השם הנוראי הזה משובש)
המכונה לא ניקתה מי יודע מה. הזמינו טכנאי התברר שאין אופציה בכלל של תכנית עם השריה. בררו בחברה עצמה:"נכון, אין אפשרות השריה".
קחו בחשבון לפני קניה.
ואין לי המלצה למכונה.:( (לי יש אאג, אבל ותיקה וטובה. היום אין כאלה)

• הוסף לסימניות
אלקטרולוקס היא חברת בת של אאג
לאחותי יש בוש 5 שנים ולגיסתי 3 והן מאד מרוצות

• הוסף לסימניות
יש לי אלקטרולוקס בערך 3 שנים
מכבסת מצוין, ויש לה תוכניות מגוונות.

יש לה יתרון של שלש שנות אחריות יצרן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;782807:
לא מכירה את שתי החברות הללו, אבל לי ולחמותי יש בוש. לאימי ואחות בעלי יש מילה, זה עולם אחר.
הבוש "מאווררת" את הבגדים. כמו הרבה מכונות. המילה פשוט מכבסת, כמו מכונות הכביסה שהכרנו פעם.
כל המכונות הנ"ל נרכשו ב6 שנים האחרונות. כך שהמסקנות טריות יחסית.
קניתי לאחרונה מכונה של "מילה" אחרי המלצות נלהבות במחיר הרבה יותר גבוה (משמעותית) מהאחרות, ואת האמת, אני די מאוכזבת
היה לי לפניה א.א. ג ולדעתי היא כיבסה הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
לנו יש בוש כבר הרבה זמן.
מאד מרוצים!

• הוסף לסימניות
לי יש בוש חדשה- כמה חודשים. שקטה, עם תוכניות מצויינות כמו: תוכנית למשי, או ניקוי מהיר-15 דק', אפשר לעצור אותה תוך כדי להכנסת בגד ולהמשיך, יש בה גם נעילה לילדים כך שא"א לשחק עם התוכניות מאז שהמכונה מתחילה לעבוד- לי זה ממש עוזר כי המכונה באמבטיה, מעבר למצב חסכוני שאז הזמן של הכיבוס ארוך יותר-בלילות, או מצב מהיר כשיש עומס... (אך צורך יותר)
והכי חשוב הכביסה יוצאת ממש נקיה.
לחמותי יש מכונה דגם אחד ישן יותר כבר כמה שנים וגם היא מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
אין כמו בוש - זה המרצדס של מכונות הכביסה חלקים מברזל ולא מפלסטיק וכו'

• הוסף לסימניות
אני גם מרוצה מבוש
מנקה היטב!
סליחה על הסטיה אבל אשמח לדעת איך את מפעילה נעילה של המכונה
לא ידעתי על האפשרות
ויש לי דיגטלית שממש קורצת לילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;784868:
אני גם מרוצה מבוש
מנקה היטב!
סליחה על הסטיה אבל אשמח לדעת איך את מפעילה נעילה של המכונה
לא ידעתי על האפשרות
ויש לי דיגטלית שממש קורצת לילדים

אחרי שלוחצים על הSTART לוחצים לחיצה ממושכת בערך 5 שניות ומופיע מפתח בצג.
כדי לבטל יש ללחוץ כנ"ל שוב.

• הוסף לסימניות
יש לי סימנס 5 שנים. מרוצה מאוד, ב"ה

• הוסף לסימניות
אין על מילה לי יש 3 שנים ולאימי 15 שנה וזה פשוט מ-כ-ב-ס!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;784878:
אחרי שלוחצים על הSTART לוחצים לחיצה ממושכת בערך 5 שניות ומופיע מפתח בצג.
כדי לבטל יש ללחוץ כנ"ל שוב.
לא בכל הדגמים זה קיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה