מתלבטת על לוגו

• הוסף לסימניות
היי חבר'ה אני צלמת במקצועי, עובדת כרגע על מיתוג- לוגו. אשמח לשמוע חוות דעת על הלוגואים המצורפים, על איזה אחד הייתם הולכים הערות והארות
תודהההה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani svei;n5025455:
היי חבר'ה אני צלמת במקצועי, עובדת כרגע על מיתוג- לוגו. אשמח לשמוע חוות דעת על הלוגואים המצורפים, על איזה אחד הייתם הולכים הערות והארות
תודהההה

כדאי שתעלי בתור jpec .
מסובך להוריד.
תצלילחי.

• הוסף לסימניות
יש לך פה 5
הראשון הכי למעלה הוא קצת משעמם.
מה שהייתי לוקחת מכולם זה את ההוא עם הנקודות.
האמצעי הימני-אני מקווה שהבנת

• הוסף לסימניות
אמרו לי שכדאי לי לאזכר איכשהו בלוגו את הצילום- האם זה קריטי? (הלוגו בעיקרון מופיע על התמונות כך שזה די ברור שזו צלמת)

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת את הלוגו האמצעי הימני..
ולדעתי כן כדאי באמת לאזכר את הצילום, אחרת... איך באמת ידעו שאת צלמת??
אני חושבת שזה חשוב, למרות שאת שמה את הלוגו על התמונות...

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות לקהילת המעצבים גרפיים.
קצת מזכיר לי תחום של איפור.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הראשונה הכי מקצועית...

• הוסף לסימניות
העליון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה