מתלבטת

• הוסף לסימניות
אני צלמת מתחילה ואין לי ידע בגרפיקה בכלל (לא למדתי אף פעם אך יש לי את החוש)רציתי להתייעץ האם כדאי לי ללמוד את הפוטושופ וכו..או לעבוד עם גרפיקאית

בתודה מראש..

• הוסף לסימניות
את צריכה לדעת פוטושופ בשביל לערוך תמונות- לא בשביל גרפיקה, ככה גם תביני טוב יותר איך לצלם.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד ללמוד פוטושופ, אבל לא אצל גרפיקאית.

ללמוד אצל צלם/צלמת שהפוטושופ אצלו זה כלי לעריכת תמונות.
כך מצד אחד לא תבזבזי זמן מיותר על לימוד דברים שאת לא צריכה, מצד שני תקבלי את הכלים שיעזרו לך לעבוד ולערוך תמונות בצורה שתועיל לך .

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
את צריכה קודם להבין מה הצרכים שלך
אם את מדברת על עיבוד תמונה- זה דבר שכדאי ללמוד לעשות לבד
אם את מדברת על עיצוב אלבומים- זו החלטה שלך האם להוציא החוצה לגרפיקאית או ללמוד לעשות לבד- כמובן תלוי מה הממוצע שלך לאלבומים כאלה, אם זה פעם ב... תשלחי לגרפיקאית.

• הוסף לסימניות
אפשר ללמוד לבד. זה לא כ"כ מסובך.

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית שמעצבת אלבומים לצלמת..זה יכול להקשות עלייך או להיפך להקל עלייך תלוי איך את מסתכלת עלזה..
אם את אוהבת את זה אז ממש כדאי שתלמדי..זה יעזור לך..אם את לא אוהבת אז תתמקדי בצילום ואת העבודה "הקשה" תשאירי לגרפיקאיות...כמובן שזה גם תלוי באם את עמוסה וישלך זמן להתעסק עם עיבודים ועיצובים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה