מתלה / מדף לחליפות וכובעים

• הוסף לסימניות
מי מכיר איפה אפשר לקנות בירושלים?

• הוסף לסימניות
יש מצב בחנויות במאה שערים להתקדם ביפנים מול היד שניה או טיפה אחרי בצד ימין לבאים מכיכר השבת יש קולבי בגדים ואני חושבת שאולי גם מתלנ כזה אין שם לחנות כמדומני....
אך זו חנות רהיטים מוכר שויצרי נראה לי
טוב אי אפשר לפספס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;851810:
מי מכיר איפה אפשר לקנות בירושלים?
רהיטי ידואב
פתוח אחה"צ מ- 5-8

• הוסף לסימניות
תלוי מה את מחפשת: מתכת, עץ.... פלסטיק ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;853820:
תלוי מה את מחפשת: מתכת, עץ.... פלסטיק ?
עדיפות לעץ אבל גם מתכת ילך
הכי חשוב לי שיהיה יציב וחזק - צריך להחזיק חליפות ארוכות

• הוסף לסימניות
השאלה אם את מחפשת יופי- חנויות רהיטים ואביזרים. פרקטיות סטנדרט- חנויות טמבור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;853891:
השאלה אם את מחפשת יופי- חנויות רהיטים ואביזרים. פרקטיות סטנדרט- חנויות טמבור.
רוצה שיהיה גם יפה
הבעיה היא שלא מצאתי לא בחנויות רהיטים ולא בטמבור
את יודעת על חנויות בירושלים במוכרות את המוצר הזה?

• הוסף לסימניות
עקרונית מאוד קשה למצוא דברים יפים. בד"כ זה מאוד יכנאי, מעץ וזהב וכו'..
אולי באיקאה? אני מצאתי בחנות של יד שניה משהו מתכתי מאוד אומנותי, אבל קשה למצוא...

• הוסף לסימניות
ת'אמת שאני יודעת שיש באיקאה - אבל אין לי איך להגיע לשם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה