תשלח את הגולם מפראג אוליאם זה מגיע למצב שאין לכם מה לעשות
אני לפחות הייתי מציע
לא לתת לו מכות
אלא לקחת איזה נער שוליים מהשכונה/או גם לא מהשכונה ככה לא יהיו פרטים עליו!!
להסביר לו שיש פה ילד רע, (ובלי בקשה שתוכלו להסתבך לבקש ממנו שידאג לזה)
המשטרה לא עושה כלום לנוער שוליים שמרביץ לנוער שוליים
והוא יירתע אפילו יותר
(להרבה מהבחורים/נערים האלו יש לב טוב, והם יבינו מהר מאוד את הכיוון והרצון)
רק תשתדלו שזה יהיה ברמז, שאם במקרה שתהיה איזו התפתחות לא יוכלו להאשים אתכם במוצהר)
ממש לא נוראיסתם שאלה של ''כפירה'', לא לקפוץ עלי.
מה כ''כ נוראי בסטירה אחרי שהוזכר אלף פעם ואחרי שמרביץ ומציק ומתעלל?
לא רואה כאן התעללות מיוחדת, בטח שלא רואה כאן שיקול שלא ללכת. אדרבה, תלכו להורים היום.
הילד שלכם אמור להיות חשוב לכם יותר מהלחי של הנער השכן האלים.
דווקא אני חושב שמאוד נוראממש לא נוראי
היא אומרת שחצי שנה אחרי המקרה הוא לא התקרב לילדים שלה.. כנראה שכן עזר קצת...ממש לא נוראי
פשוט לא עוזר...
אם זה מגיע למצב שאין לכם מה לעשות
אני לפחות הייתי מציע
לא לתת לו מכות
אלא לקחת איזה נער שוליים מהשכונה/או גם לא מהשכונה ככה לא יהיו פרטים עליו!!
להסביר לו שיש פה ילד רע, (ובלי בקשה שתוכלו להסתבך לבקש ממנו שידאג לזה)
המשטרה לא עושה כלום לנוער שוליים שמרביץ לנוער שוליים
והוא יירתע אפילו יותר
(להרבה מהבחורים/נערים האלו יש לב טוב, והם יבינו מהר מאוד את הכיוון והרצון)
רק תשתדלו שזה יהיה ברמז, שאם במקרה שתהיה איזו התפתחות לא יוכלו להאשים אתכם במוצהר)
לפי מה שהבנתי מדובר בנער ואחרי גיל מצוות אדם נחשב לבוגר ואחראי למעשיו!זה ממש לא אותו דבר.
לגנב פשוט מזמינים משטרה. הוא אדם בוגר ואחראי על הבחירות שלו.
לעומת ילד מסכן עם אבא אלים שכל השיטות כבר נוסו.
מציעים כאן רעיון חדש ויפה. וברור שלא חייבים לקבל אותו כי הוא דורש המון זמן והרבה כוחות.
ממש ככה. בפרט שהוא נתן אותה לעיניכם, מה שיכול ללמד על אלימות כדרך חיים במשפחה.לגבי המכה שהאב נתן לבנו , לכאורה צריך לשאול רב. כי זו חובת דיווח קלאסית.
חובת דיווח?אלימות?נסחפתם...לגבי הילדים שלך- זה דורש חשיבה.
לגבי המכה שהאב נתן לבנו , לכאורה צריך לשאול רב. כי זו חובת דיווח קלאסית.
לא בהכרח נכון.ממש ככה. בפרט שהוא נתן אותה לעיניכם, מה שיכול ללמד על אלימות כדרך חיים במשפחה.
ואז באמת הכתובת היא חובת דיווח.
את כנראה לא מכירה סיטואציות מורכבות מקרוב.חובת דיווח?אלימות?נסחפתם...
חוסך שבטו שונא בנו
לילד הזה מגיעה הסטירה ביושר
הוא מתעלל ב2 ילדים קטנים שלא עשו לו כלום
עובדה שזה עזר לחצי שנה
הייתי הולכת שוב לאבא שייתן לו 2 סטירות שיעזור לשנה של שקט
אם זו דרך החינוך אצלו שיהיה לו בהצלחה
אבל האמא צריכה לחשוב על הילדים שלה שסובלים לפני שהיא מרחמת על הילד שיקבל סטירה
לא בהכרח נכון.
חובת דיווח קיימת רק לגבי מטפלים של הילד. ז"א הורים צוות חינוכי או מטפל. אין חובת דיווח לכל אדם אחר.
לא נכון. יש לכל אחד חובת דיווח, אולם רק לאנשי מקצוע יש עונש הקבוע בחוק.ובת דיווח קיימת רק לגבי מטפלים של הילד. ז"א הורים צוות חינוכי או מטפל. אין חובת דיווח לכל אדם אח
נכון מאד מאד. זה ממש יכול להוכיח על רמת מסוכנות של האב. הנער צועק לעזרה בכך שהוא אלים כלפי אחרים. ונראה, שלא סתם הוא צועק.אדם שאלים לעיני אחרים מראה שהוא רגיל מאד בכך,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים