מתמונה בהירה - לעיבוד צבעוני, מוזגם?

• הוסף לסימניות
מידי צבעוני? תקטלו

קבצים מצורפים

• 1-1.PNG
    1-1.PNG
    KB 163.2 · צפיות: 16
  • 1-2.PNG
    1-2.PNG
    KB 152.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2328601:
טו מאאאאאאאצ'
נראה יום של אובך

ידעתי! תודה!
יום של אובך זה הכוונה
כרגע זה יותר מוצלח?

קבצים מצורפים

• 1-3.PNG
    KB 480.1 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2328619:
ידעתי! תודה!
יום של אובך זה הכוונה
כרגע זה יותר מוצלח?

חמוד
לא יודעת מה לגבי הריאליות
איכשהוא זה שרוף מדי אז לא כ"כ נעים לעין

• הוסף לסימניות
לא צלמת, עורכת בקטנה.
הצבעוניות של הילד בעיני לפחות נראית מקסימה. אולי תנסי עם מסכה לחמם קצת רק את השטחים השרופים שסביבו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ushaya;2329374:
לא צלמת, עורכת בקטנה.
הצבעוניות של הילד בעיני לפחות נראית מקסימה. אולי תנסי עם מסכה לחמם קצת רק את השטחים השרופים שסביבו?

תודה! אנסה. ואעלה בעז"ה בערב

(אני בדר"כ מצלמת את התוצאה שאני רוצה להשיג -
פה לדוג': יום חורפי - רק שהפעם הזו החזאים טעו.. :( )

• הוסף לסימניות
התמונה מאוד יפה,
אבל נראה שהתאורה קשה מדי - מה שגורם להבדלי תאורה חדים בין הפנים המוצלות לבין הדובי הקצת שרוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkic;2329776:
התמונה מאוד יפה,
אבל נראה שהתאורה קשה מדי - מה שגורם להבדלי תאורה חדים בין הפנים המוצלות לבין הדובי הקצת שרוף.

תודה!
צילמתי ב- 1 בצהריים עם שמש חזקה
מה אני יכולה לעשות כדי שלא יהי הבדלי תאורה חדים כ"כ? זה די מציק לי...

מוצבת התמונה- ת'אמת - די התייאשתי

קבצים מצורפים

• 1-5.PNG
    KB 847.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
EPAP, את מוכשרת
האחרונה ממש נראית טוב! (אולי טיפלה סגלגל מדי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה