מתנה בשבילכם- הדרכות בעברית ב ZBRUSH

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
יישר כוח!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
הסתבכתי:(
איך מורידים?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לטובת החסומים?

• הוסף לסימניות
איזה כייף!
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
יש אולי עוד הדרכות בסגנון ההדרכה האחרונה?
ואיך אפשר להריץ את הסרט בהילוך איטי יותר
(זה ממש מסחרר כך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;2111340:
מישהו יכול להעלות לטובת החסומים?

מעניין, כי זה פתוח לי בנט פרי.
איזה חסימה יש לכם?

• הוסף לסימניות
זה פותח לי את נטפרי אבל חוץ מהכותרת של הקובץ הנ"ל לא רואים שום סירטון או דומה לו,
אולי זה כי אין לי חשבון בנטפרי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2112957:
זה פותח לי את נטפרי אבל חוץ מהכותרת של הקובץ הנ"ל לא רואים שום סירטון או דומה לו,
אולי זה כי אין לי חשבון בנטפרי?

אם זה מאוד חשוב לך, את יכולה לשלוח שאלה כאן בפורום באשכול של נט פרי והם בד"כ מייד עונים.ותצרפי תמונה (צילומסך) של מה שעולה לך.
(יאמר לזכותם הגדול שאני נעזרתי כבר בדרך הזו מלא פעמים)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;2112977:
אם זה מאוד חשוב לך, את יכולה לשלוח שאלה כאן בפורום באשכול של נט פרי והם בד"כ מייד עונים.ותצרפי תמונה (צילומסך) של מה שעולה לך.
(יאמר לזכותם הגדול שאני נעזרתי כבר בדרך הזו מלא פעמים)
בהצלחה

תודה רבה! כרגע לא, פשוט הייתי סקרנית;)...תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
זו תוכנה חינמית?
או שההורדה לנסיון?

• הוסף לסימניות
למישהו יש המשך הדרכות של זיברש?
אפילו באנגלית.
בהדרכות האלו הוא לא מגיע לצביעה .

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לשלוח לי את הקבצים בדרייב, זה חסום לי בנט נקי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נמחק כבר...
ניתן להעלות שנית?

• הוסף לסימניות
אם אפשר לשלוח גם לי בדרייב <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה