מתנה טובה

• הוסף לסימניות
כריכה שהכנתי היום לעיתון בית הספר.
חוו דעתכם... תודה!

• הוסף לסימניות
ורד זה נהדר, הרגשה טובה לראות ציורים שלך מודפסים ונצפים על ידי מאות ילדות :)
הידיים ממש מוצלחות וזה לא מובן מאליו -
מעירה משהו למרות שזה כבר מודפס, לפעם הבאה:
הייתי מרחיקה את הידיים קצת זו מזו, שיהיו קצת יותר בהטיה אחת לשניה, אולי אני טועה אבל כך נראה לי,
ואת המתנה הייתי צובעת בצורה יותר מוארת ופחות חשוכה, למרות שמבחינת אור וצל זה נכון -
הייתי עושה אותה מפיצה אור בעצמה. שוב, ענין של טעם בלבד.
חוץ מזה מקסים.

• הוסף לסימניות
שירי, תודה! :) כמה טוב לשמוע שהציור מוצא חן בעיניך!:)
נראה לי שאם הידים יהיו מוטות יותר זה ידמה לתפיסת כדור
ופחות לתפיסת קופסה שרוצים אותה על הידים ולא בינהן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד10;2361295:
שירי, תודה! :) כמה טוב לשמוע שהציור מוצא חן בעיניך!:)
נראה לי שאם הידים יהיו מוטות יותר זה ידמה לתפיסת כדור
ופחות לתפיסת קופסה שרוצים אותה על הידים ולא בינהן.

נכון!
אבל זה לא נראה ריאלי/מציאותי. (לפי דעתי.)

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה.. אפילו ניסיתי לשים את הידיים שלי בפוזה של לנסות לתפוס את החבילה :)
את לכאורה צודקת אבל עדיין משהו לא מספיק טבעי
אולי אם היינו רואים את זה טיפה בהטיה, אני מתכוונת שהחלק הפנימי של הזרוע יותר קרוב אלינו.

• הוסף לסימניות
וואו... דיון רציני. מה שבטוח שיש לך המון ניסיון ודעתך חשובה לי מאד.
עבדתי בשיא המהירות ולא היה לי זמן לתפוס חבילות למיניהן... כל הכבוד לך על ההשקעה בנושא.
בכל אופן העיתון חולק היום בסמינר וההתלהבות של התלמידות והצוות הרקיעה שחקים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה