בקשה מתנה יפה לחברה טובה שיש לה הההההכל ???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היא אוהבת מוזיקה (אבל אי אפשר לעשות לה סרטונים מזמרים וזמרות וכזה [לא הסגנון]...)
היא אוהבת לדבר (המוווווווווווווווון)
ולעשות מלא כסף............ :)
די ,אין לכם עצה ???????.
היומולדת כבר עברה ואני שוברת ת'ראש מה לקנות.....

• הוסף לסימניות
היא אוהבת מוזיקה (אבל אי אפשר לעשות לה סרטונים מזמרים וזמרות וכזה [לא הסגנון]...)
ולעשות מלא כסף............
די ,אין לכם עצה ???????.
לארגן לה ערב בחדר קריוקי

• הוסף לסימניות
ולעשות מלא כסף............ :)
די ,אין לכם עצה ???????.
יש רמקול בלוטוס בשם Pizi- רמקול קומפקטי אבל עוצמתי שמצד אחד יש דיסקית עם כיתוב-באהבה, מזל"ט וכו' ובצד הנגדי לזה יש דיסקית עם תמונה שלכן.
קיבלתי ואני נהנית מזה כל יום כל היום.

• הוסף לסימניות
תקני לה משו לאולפן
למשל משטח לעכבר עם תמונה חתיכית\משפטים הורסים

• הוסף לסימניות
תשאלי את אחותה או משהו בסגנון
לפעמים משהו מתוך הבית יכול לדעת על משהו שהיא רוצה עכשיו...

• הוסף לסימניות
אמא שלה אמרה שיש לה הכל.......
ואחיות שלה קטנות.
ב-א-מ-ת שניסיתי ההההההההההכל !!!!
אז מה יותר פשוט מלצאת יחד לאיזה מסעדה טובה שאת יודעת שהיא אוהבת ולהתפנק כמו שצריך...
הכי סבבה בעולם.
ובלי להסתבך בתוך ערמת מתנות ושאלות.
הלואי עלינו... חחחח

• הוסף לסימניות
אז מה יותר פשוט מלצאת יחד לאיזה מסעדה טובה שאת יודעת שהיא אוהבת ולהתפנק כמו שצריך...
הכי סבבה בעולם.
ובלי להסתבך בתוך ערמת מתנות ושאלות.
הלואי עלינו... חחחח
הלואי !!!!!
אבל זה מהאנשים האלה שהכל לפי הספר :)
ואז זה פאדיחה לא להביא מתנה ....
:(:(
דיייייייייייייייי ,התיאשתי !!!!!!

• הוסף לסימניות
הלואי !!!!!
אבל זה מהאנשים האלה שהכל לפי הספר :)
ואז זה פאדיחה לא להביא מתנה ....
:(:(
דיייייייייייייייי ,התיאשתי !!!!!!
נשמע כבד כבד מאוד....
אולי כמה כרטיסי פיס ותזכה בכמה מיליונים ואז באמת לא צריכים להביא מתנה עד 120....
נראה לי כבר נהיו כאן לאנשים קמטים במח מהחברה המענינת הזאת... ומזל שיום הולדת זה רק פעם בשנה...

• הוסף לסימניות
נשמע כבד כבד מאוד....
אולי כמה כרטיסי פיס ותזכה בכמה מיליונים ואז באמת לא צריכים להביא מתנה עד 120....
נראה לי כבר נהיו כאן לאנשים קמטים במח מהחברה המענינת הזאת... ומזל שיום הולדת זה רק פעם בשנה...
באמת מזל !!
אחרת , הייתי מתעלפת !!!!!!
o_Oo_Oo_O

• הוסף לסימניות
נסיון אחרון....
תפתחי איזה משחק מענין
ןאז בסוף להשים שיר יום הולדת שמתנגן ובלונים שמתפוצצים לתוך המסך
ולכתוב ברוך שפטרני...
ולשנה הבאה בגלידה בתחנה.... חחחח....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה