מתנה לאישה לחג

• הוסף לסימניות
כבר קניתי (כמעט) הכל
תכשיטים לרוב וכו'
אני רוצה לקנות מצעים של בן ברבר בבני ברק
מישהו יודע אצל מי ניתן לקנות ואם הם הדגמים החדשים
תודה ושרב נעים

נ.ב. אם למשיהו יש רעיון ניתן גם לכתוב

אולי בזכות זה שאני רוצה לקנות מתנה לחג יקראו עוד אנשים ויעשו כמוני
וזה יהיה שכרי

• הוסף לסימניות
אצל משפחת ברבר ברחוב נחמיה 6

• הוסף לסימניות
סימפני מהרשל 9

..

• הוסף לסימניות
אני דוקא קניתי למישהו מתנה - 10 מגבות יפיפיות - מתנה לחג -
במתנה לכל ... (משהו כזה) בנחמיה 10 מגבות יפיפיות בזיל הזול- 15 שקל לאחד עם דוגמא מדהימה...

• הוסף לסימניות
אני יפנה את בעלי לקרוא את האשכול כדי שיזכר:):):)

• הוסף לסימניות
החניות האלו פתוחים כל היום או שזה מחירה ביתית?

ממהר אישתי נכנסה לחדר :)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעדיפה מצעים של כיתן ולא של ברבר.
של כיתן הם מעולים ויש בצבעים ודגמים חדשניים ומודרניים.
וגם המחיר לא להשוות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;648734:
אני דוקא קניתי למישהו מתנה - 10 מגבות יפיפיות - מתנה לחג -
במתנה לכל ... (משהו כזה) בנחמיה 10 מגבות יפיפיות בזיל הזול- 15 שקל לאחד עם דוגמא מדהימה...

מתנה למשהו אחר מילא,
הוא קונה לאשתו הוא לא רוצה אחרי יומיים לשמוע שזה התפורר, דהה, נפרם וכו'...
(מנסיון עם מגבות פשוטות)

• הוסף לסימניות
כל המצעים שלי הם של בן ברבר
וכבר שנים שזה לא איבד את הצבע ואף לא פרפל אחד יצא
החומר שלהם הכי שיש לדעתי
ויש להם סוג זול יותר ויש סוג יקר יותר

תודה על הכתובות נצא בערב כי עכשיו
יש בוילר דלוק בחוץ
שרב נעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;648803:
מתנה למשהו אחר מילא,
הוא קונה לאשתו הוא לא רוצה אחרי יומיים לשמוע שזה התפורר, דהה, נפרם וכו'...
(מנסיון עם מגבות פשוטות)
אין לי מושג על איזה מגבות היא מדברת אבל אנחנו עשינו להורים קנייה של 20 מגבות מטבח מקסימות ואיכותיות של "כיתן" ודווקא בחנות "כל בו" כזאתי בבני ברק מצאתנו את המגבות שרצינו באותו מחיר שכתוב באתר של כיתן עצמם (תכננו ליסוע לחנות המפעל במיוחד וזה חסך לנו את הנסיעה), והמחיר אם את תוהה היה 12.90 ש"ח למגבת - כך שלא תמיד מה שזול הוא בהכרח לא איכותי...
(וסתם כך, תדעו שאפשר לחסוך אם מחפשים במקומות הנכונים.
למשל, לקנייה לעיל צירפנו מגבות פנים של "כיתן" 50X100 עם רקמה - שבכל מקום מגבת עולה כ-50 ש"ח (ואפילו בחנות ה"כל בו" לעייל המחיר היה 45 ש"ח למגבת) - אבל מצאנו במקום שמשווק את המגבות ב-36 ש"ח למגבת ויכולנו להוסיף עוד כמה מגבות באותו תקציב...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;648832:
אין לי מושג על איזה מגבות היא מדברת אבל אנחנו עשינו להורים קנייה של 20 מגבות מטבח מקסימות ואיכותיות של "כיתן" ודווקא בחנות "כל בו" כזאתי בבני ברק מצאתנו את המגבות שרצינו באותו מחיר שכתוב באתר של כיתן עצמם (תכננו ליסוע לחנות המפעל במיוחד וזה חסך לנו את הנסיעה), והמחיר אם את תוהה היה 12.90 ש"ח למגבת - כך שלא תמיד מה שזול הוא בהכרח לא איכותי...

את מדברת על מגבת עם אבא במחיר זול,

אנחנו התנסינו עם מגבות יפיפיות ויתומות שלאחר כביסה אחת היו ראויות לשמש מדרס בסף החדר לאחר שטיפתו כאשר העבר השני בטיפול נקיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פישי;648829:
כל המצעים שלי הם של בן ברבר
וכבר שנים שזה לא איבד את הצבע ואף לא פרפל אחד יצא
החומר שלהם הכי שיש לדעתי
ויש להם סוג זול יותר ויש סוג יקר יותר

תודה על הכתובות נצא בערב כי עכשיו
יש בוילר דלוק בחוץ
שרב נעים

בשנים האחרונות ברבר משווקים בארץ סחורה מפס ייצור שנתפר כאן בארץ, והאיכות קצת מאכזבת, בוודאי שביחס לתמורה היקרה.

יש בביתי סט שלהם, שעלותו היתה קרוב לשמונה מאות שקלים (בהחלט לא מהסטים הזולים שלהם), והוא דהה חיש קל וגם הגומי נהרס. איני מרתיחה מצעים, והכביסה נתלית בתוך הבית ומטופלת בפדנטיות רבה, כך שלא בי תלוי קולר האשם.

כשדיברתי עם ידידה שבבעלות משפחתה מפעל לייצור מצעים ושמיכות וסחתי לה לתומי על הנזקים הנ"ל, הוברר לי שהמצעים הללו נתפרו אצלם...

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הסטים של בן ברבר של עד 400 ש"ח כי מבחינתי זה שחיתות לישון על משהו יקר יותר מזה.
והם נשמרו במצב טוב מאד בכבס מתח כבס ומתח שוב ושוב...

• הוסף לסימניות
האם כל הסטים שנמכרים בארץ תפורים פה
או יש גם מחו"ל?

• הוסף לסימניות
יש חנות בחזון איש 86 קומה 4 מחירים טובים ומבחר יפה של כל החברות
אני קניתי שם נהנתי משירות יחס ומחיר

• הוסף לסימניות
פישי היקר
ראשית תרשה לי להעיר לך : אני לא חושב שיש בעל ששוכח לקנות לאשתו מתנה לחג בדיוק כמו שהוא לא שוכח לאכול בבוקר.. ואם מישהו נזכר בעקבות דבריך שילך דחוף ליועץ נישואין והיה זה שכרי
לגבי מתנה : אפשר גם להכין משהו מקורי יבטא באמת הרבה יותר ממתנה קנויה לדוגמא להכין אלבום מכל מיני חוויות משנים עברו וליד כל תמונה לכתוב משהו אישי מרגש מצחיק וכדו כמובן שאפשר לצרף זר פרחים ומתנה אבל יש מתנות שכל אחד יכול לתת ויש מתנות שרק הבעל..
ולפני שאיזה ציני יאמר שאני מנסה לחסוך לך כסף.. אני מדגיש שתצרף מה שתרצה אבל זו תהיה המתנה האמיתית..
בהצלחה וחורף בריא לכולם( אצלנו כבר כפור )
נ.ב מסופר על פרסי שלאחר 20 שנות נישואים הפתיע את אשתו במתנה . כשהיא פותחת את האריזה הענקית, היא מגלה ארון קבורה . למרות אכזבתה מהרעיון היא מתנחמת שלפחות הוא שינה גישה, ולכן היא סופרת את הימים לשנה הבאה..
חלפה לה שנה ויום ההולדת של האשה מתקרב.. בהגיע היום המיוחל האשה לא זזה מהמקום מהתרגשות וצפיה . אולם היום עבר וחלף ושום מתנה לא מגיעה . האשה פונה לבעלה ושואלת: מה קרה מדוע השנה אין מתנה ? הבעל משיב בשאלה : במתנה של שנה שעברה כבר השתמשת??? 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;648883:
ראשית תרשה לי להעיר לך : אני לא חושב שיש בעל ששוכח לקנות לאשתו מתנה לחג בדיוק כמו שהוא לא שוכח לאכול בבוקר..

תפלא לשמוע, אבל לא כל בעל קונה מתנה לאשתו לכל חג. אם בכלל.

נכתב ע"י דניאל נ;648883:
לגבי מתנה : אפשר גם להכין משהו מקורי יבטא באמת הרבה יותר ממתנה קנויה לדוגמא להכין אלבום מכל מיני חוויות משנים עברו וליד כל תמונה לכתוב משהו אישי מרגש מצחיק וכדו כמובן שאפשר לצרף זר פרחים ומתנה אבל יש מתנות שכל אחד יכול לתת ויש מתנות שרק הבעל..
..

לא כל אישה מוכנה לקבל דבר כזה.
יש נשים שמפנטזות את מתנת בעליהן מרגע קבלת המתנה הקודמת... והעיקר שיקלע לחלומותיהן החלומיים... ומה שמשנה להן זה כמה כסף הוא השקיע עליהן...

• הוסף לסימניות
ראשית לא התכוונתי חלילה למי שאין לו כסף ( למרות שברור לי שגם הם קונים איזה שוקולד ומצרפים מכתב )
לגבי אלו שמחכות לכסף שישקיעו עליהן.. עדין לא סותר את האלבום או משהו בסגנון שיצורף ובכלל על כל הנושא יש הסבר ומטעמים מובנים איני רוצה לפתוח דיון בעניין)

• הוסף לסימניות
סימפני ברח' מהרשל 9 פתוח 11:00-14:00 אחה"צ 19:30-23:00

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה