מתנה לאישה לחג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבהרה

נכתב ע"י bbr;649003:
יפה כתבת!

אבל--- לא המתנה מעידה אצלי אם צריך לפנות ליועץ נישואין או לא.
יש גברים שקונים לאישה שלהם בכל חג מתנה מפוצצת. אבל אם תשאל את האישה מצידה שלא יקנה ושיעוף ממנה עם המתנות ומהר...:eek:
ויש גברים ששוכחים לקנות, או שקונים משהו קטן וסמלי, וחיים חיים נפלאים עם האישה שלהם.:p

רוב הגברים לא קונים מסיבה אחת. כי בפעמים הראשונות שהוא קנה, האישה עשתה פרצופים ולא היתה מרוצה או שהוא לא קלע לטעמה ולא השתמשה. והגבר נשבר ואומר לה קחי כמה כסף שאת רוצה ותקני לבד.;)
אבל מכאן ועד להסיק לפי קניית מתנות על רמת חיי נישואין זה קצת לא בוגר!!!:mad:
לא אמרתי שהמתנה מעידה על הקשר
אלא שאם צריך להזכיר למישהו על מתנה אז כדאי לו לפנות ליועץ..
ולדעתי לקרוא תגובה שלי ברפרוף זה ממש לא בוגר :D

• הוסף לסימניות
אני לא בענין, אבל רק סיפור מעניין ששמעתי פעם ממוכר בחנות תכשיטים,
בערב חג, הגיע זוג, כדי לקנות לאישה צמיד זהב, התערב לה בבחירה בצורה די מעצבנת, כעס קצת שהיא בחרה את הכי יקר ואחר כך שלח אותה לעמוד בצד כדי שלא תשמע איזה מחיר בסוף הוא סוגר עם המוכר, הלכו הם הגיע אברך, עם הדסים ביד אחת, ושרשרת דקה ביד השניה, וביקש אם אפשר להוסיף איזה חרוז או משהו לשרשרת, אין לו כסף לקנות מתנה לחג לאשתו אבל הוא רוצה וצריך לשמח אותה, אולי אפשר להוסיף משהו, המוכר נתן לו קופסא חדשה ויפה וארז לו את אותה שרשרת מחדש, יש לי הרגשה שאשתו שמחה הרבה יותר מאשר זו שקיבלה צמיד זהב באלף שקל...

• הוסף לסימניות
צמיד זהב כבר מזמן לא עולה אלף שקל דרך אגב

• הוסף לסימניות
עם כסף קונים..
תרופות ולא בריאות
שעון ולא זמן
מיטה ולא שינה
ספרים ולא ידע
מתנה ולא הערכה
עושר ולא אושר
ולכן אם זה כ״כ גרוע אני מוכן לעשות טובה ולקחת אותו ממכם ( - :

• הוסף לסימניות
רעיון חדש ומקורי במיוחד למתנה לאישה לראש השנה

.
ואפיל תחינתי - מודעה.jpg

• הוסף לסימניות
כל המצעים שלי הם של בן ברבר
וכבר שנים שזה לא איבד את הצבע ואף לא פרפל אחד יצא
החומר שלהם הכי שיש לדעתי
ויש להם סוג זול יותר ויש סוג יקר יותר
אני התפנקתי ב2 זוגות בן ברבר
מעולים!!!
דוגמאות מהממות ויוקרתיות, לא דוהה, לא נהרס, לא מתפורר (כבר יותר שנים משאני מעזה להודות שלא החלפתי:)
מושלמים!
כנראה שווים כל שקל.. לא יודעת כמה שקלים עלו.. קיבלתי מתנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה