מתנה לאישה

• פותח הנושא mirif
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון למתנה מרשימה לאישה שיש לה כבר הכל. עדיף דבר שמתקשר רעיונית לאוכל כי היא עזרה לי בתחום הזה...
תקציב: 200-300 ₪.
תודה!

• הוסף לסימניות
סכין של עוגות (הענקית עם שתי הידיות)
רק, זהירות! לא מתאים לבית עם ילדים / אנשים לא מאד זהירים...
(מנסיון מר מאד!)

• הוסף לסימניות
מארז פטיפורים של מירי זורגר/ אפרת ליבפרוינד וכל האלו...

• הוסף לסימניות
מה עם מכשיר חשמלי:
מכשיר בלינצ'עס
מכשיר ופל בלגי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;1046940:
כלים של טפואאר
קיבלתי לאחרונה משהו נחמד מטפואאר - פותחן לשימורים, זה עולה בערך 150 ₪, ומתאים רק לאחת שמעריכה דברים כאלו.

• הוסף לסימניות
הציעו לי ללכת על מכשיר למילק שייק,
שווה?
על איזה חברה ללכת?
כמה בערך זה צריך לעלות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;1047172:
הציעו לי ללכת על מכשיר למילק שייק,
שווה?
על איזה חברה ללכת?
כמה בערך זה צריך לעלות?
זה מאוד נחמד
השאלה אם מדבר אליה דברים כאלה

• הוסף לסימניות
נראה לי שידבר אליה מאד!
השאלה באמת אם זה שימושי, נוח, קל לתפעול ולא סתם עב"ם מסורבל.
ובעיקר על איזה חברה ללכת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה