עזרה מתנה לבעל לחג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ושלא תחשוב לרגע שאני מבין את השפה..
פשוט שמעתי את השווער אומר לשוויגער בלחש "צריך כבר לעשות לו גפלוכטענע"

ואני שחששתי כבר מהגרוע מכל..רצתי לברר מזה..:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשמעיה בגאולה יש סטים לליל הסדר (כרית + כיסוי למצות + תיק לאפיקומן + מגבת) בחצי מחיר!! דוגמאות מהממות!

• הוסף לסימניות
ושלא תחשוב לרגע שאני מבין את השפה..
פשוט שמעתי את השווער אומר לשוויגער בלחש "צריך כבר לעשות לו גפלוכטענע"

ואני שחששתי כבר מהגרוע מכל..רצתי לברר מזה..:)
:Dחוש הומור עובר במשפחה.. או בעבודה

• הוסף לסימניות
אם יש לו טלית אחת מומלץ מאד טלית נוספת לשבתות וחגים
וכן באופן כללי אם לא חידש טלית כמה שנים מומלץ מאד

• הוסף לסימניות
אני קניתי טלית ועטרה חדשה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כבר יש לו 2 טליתות, אפשר לקנות נרתיק לטלית של שבת עם רקמה וסברובסקי וכיתוב: לכבוד שבת ויום טוב. מהמם.

• הוסף לסימניות
אולי פשוט להראות לו את האשכול, שיבחר...
ורק לחשוב מה עוברים הגברים שצריכים לקנות מתנה לנשותיהם...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה