התייעצות מתנה לבעל ליומולדת 50

• הוסף לסימניות
ב"ה לא חסר לו כלום, ובכל זאת צריך לתת משהו...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי חפתים מזהב טהור,
ובכל שבת וחג אני זוכר את מי שנתן לי לטובה :)

• הוסף לסימניות
לפעמים מתנה לא צריכה להיות משהו שימושי.
אפשר לעשות משהו מהתמונות של הצאצאים.
קולאז' יפה. וכדו'.
ואם רוצים ממש להשקיע אפשר לעשות משהו מיוחד לשולחן שבת. כגון כוסיות ליין עם שמות הילדים וכו'.

• הוסף לסימניות
מגילה יש?
זה חייב להיות דווקא מתנה פיזית?
או לצאת לאן שהוא.... וכדומה....
[תלוי בבן אדם..]

• הוסף לסימניות
מסגרת דיגיטלית- ולהכניס לשם תמונות של כל המשפחה

• הוסף לסימניות
בגיל הזה,
כיף לחדש גביע כסף יפה לקידוש.
בד"כ עבר זמן רב מאז שקנו.

• הוסף לסימניות
מגילה- יש לו,
גביע כסף- חידשנו לפני כמה שנים.
חפתים- הוא אוהב לגוון בדוגמא ובצבע. יש לו כמה זוגות "כמו זהב".

במשך השנים קניתי לו הרבה דברים שימושיים לימי הולדת וימי נישואין,
ועכשיו אני שוברת את הראש לרעיון למתנה.
אין לי בראש דברים שהוא "פלט" שהוא צריך לכשירחיב...

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטאלי מושקע עם ברכות ועיצות ממהמשפחה ומחברים.
(בן חמישים לעצה..)
אפשר גם שיר באולפן
זה מרגש מאד!

• הוסף לסימניות
כסא חדש ומכובד לסלון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה