דרוש מידע מתנה לבעל

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון מה אני יכולה לקנות לבעלי משהו בקטנה- סוג של תשומת לב....לכבוד החג...

• הוסף לסימניות
מחיר?

• הוסף לסימניות
איזה חג?
לסוכות- קופסה לאתרוג עם חריטה של שם (אם עדין אין לו אחד יפה...)
יש בטווח רחב של מחירים.

• הוסף לסימניות
תלוי מאד מה התקציב שלך

אולי כלי כסף למינהם לשולחן שבת,
או מעמד מראה לכוסיות ולבקבוק יין, או אולי מעמד רגיל לבקבוק,
זמירות לשבת וחג עם חריטה, או ששמעתי ממישהו שיש איזה עיניין לרכוש סכין חדש לר"ה, אז אולי סכין יפה מכסף לשולחן שבת- אם אין לכם עדיין.. או מגש לחלות וכו' וכו'
תלוי מאד מה התקציב, ואיזה סגנון את מחפשת..
או שדברים שימושיים ליום יום, - כמו דיסק אונקי עם חריטה, בלוטוס, מטען נייד עם חריטה, תמונה לקיר....

• הוסף לסימניות
קופצת גם על האשכול.
מה אפשר לקנות חוץ מקופסה לאתרוג, משהו יותר פרקטי?
גם במחיר גבוה/ או משהו סמלי.
העיקר רעיון:)

• הוסף לסימניות
אני נשואה חצי שנה... לחג ר"ה למי ששאלה איזה חג ולמי ששאלה מחיר אז עד 100 אפשר מיצידי גם ב10 שח העיקר התשומת לב...

• הוסף לסימניות
אולי כרטיסיה כזאת של מה שאומרים לפני הסימנים (התפוח בדבש וכל אלה)
יש כאלה יפים מאד ולא יקרים,
זה בעיקרון לא מתנה ככ שימושית, כי משתמשים עם זה רק בליל ר"ה,
אבל זה נראה לי עונה על ההגדרות של מה שאת מחפשת.

• הוסף לסימניות
בקבוק "משקה" הולך?

• הוסף לסימניות
רובם אוהבים לעטוף את המינים במגבת לחה, שלא יתיבשו.
לפני כמה שנים, היה רוכל בגאולה שמכר מגבת מדהימה, עם רקמה של ארבעת המינים, למטרה הזו.
אצלינו זה היה (ועדיין) מאד מאד שימושי!

• הוסף לסימניות
יש במילר, קופסא מאוד יפה מעור בכמה צבעים שונים לבחירה, ב160 ש"ח
חריטה של השם בתוספת 10 שח
(לתשומת לב בתקופות של עומס הם לא תמיד חורטים על המקום)
יש באתר שלהם את התמונה כאן

• הוסף לסימניות
יש קופסאות יפות בממלכת העור בב"ב

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני ר"ה בלוטוס טוב (ידעתי שהוא רוצה)
וכתבתי ברכה ברעיון שתמיד נשמע דברים טובים

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני ר"ה בלוטוס טוב (ידעתי שהוא רוצה)
וכתבתי ברכה ברעיון שתמיד נשמע דברים טובים
חשבתי על זה גם.
יכול לעזור במקרה ואין קליטה? הפלאפון על החלון והבלוטוס באוזן? או שגם בלוטוס מצריך קליטה?
יכולה בבקשה לכתוב מה זה "טוב"? לא מבינה בזה. מה הדגם ,איפה ומה המחיר?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה גם.
יכול לעזור במקרה ואין קליטה? הפלאפון על החלון והבלוטוס באוזן? או שגם בלוטוס מצריך קליטה?
תודה מראש!
הבלוטוס מעביר מה שיש בפלאפון כל עוד ויש בו קליטה אז אם נמצאים בטווח קרוב לבלוטוס זה יהיה בסדר.

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה גם.
תודה מראש!
לא מבינה בקליטה
עלה לי 140 ש"ח
זה הדגם
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=983676
ביררתי אצל מישהו שמבין והמליץ לי על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה