- הוסף לסימניות
יש בזה משהוובכלל מאמא הייתי שמחה לקבל מתנה פחות רוחנית מהגדה וכדומה, משהו יותר מפנק וכיף
ושוב תלוי איזה בחור..
יש בזה משהוובכלל מאמא הייתי שמחה לקבל מתנה פחות רוחנית מהגדה וכדומה, משהו יותר מפנק וכיף
נגן חדש מסוג טובלבן שלנו בפסח יש לו יום הולדת של גיל 19,
השאלה היא, מה אפשר להביא?
תודה על כל הצעה,
פסח כשר ושמח!
וואו איזה רעיונות !!!נגן חדש מסוג טוב
ספר (לא הגדה) שמעניין אותו
או סט כלשהו של 'בלכתך בדרך' (אם אין לו...)
כרטיספר
עט איכותי עם חריטה, לצד מחברת יוקרתית לחידושי תורה
מזוודה חדשה לקראת זמן קיץ (אם מתאים)
חגורה איכותית
כמובן גם תלוי מה סכום ההשקעה...
הוא ביישן...למה לא לשאול אותו?
אולי יש משהו שיש לחברים ומתחשק לו גם וכו'
ובכלל מאמא הייתי שמחה לקבל מתנה פחות רוחנית מהגדה וכדומה, משהו יותר מפנק וכיף
ואז מה?הוא ביישן...![]()
והוא לא יבקש משהו..ואז מה?
יפה מצידו! שככה מסתפקוהוא לא יבקש משהו..
נזכרתי באמת שאין לו נגן תודה על הרעיון!יפה מצידו! שככה מסתפק
אני חושבת שבחורים בגיל הזה, זה מאד תלוי
יש כאלו שממש ישמחו עם נגן לדוגמא, או אוזניות טובות לטלפון, יש כאלו עם שעון
ואולי יש גם עם איזה ספר קודש
יצא לפועל ..נשתדל לעזור לכם...
www.prog.co.il
ככה זה כשיש בבית 4 בנים ברצף (הגדול בן 19)וואו איזה רעיונות !!!
איפה היית עד עכשיו.....
באמת רעיונות תותחים!ככה זה כשיש בבית 4 בנים ברצף (הגדול בן 19)
כשהבנות שלי תגענה לגיל הזה אולי גם אני אפתח אשכולות על "מה קונים לבת 19"![]()
תודה..יצא לפועל ..
![]()
דרוש מידע - נגן לבחור בן 19
איזה נגן איכותי וכשר אתם ממליצים למתנה לכבוד יום הולדת לבחור ישיבה בן 19 תודה מראש!www.prog.co.il
בכיף!!! הרבה נחת.באמת רעיונות תותחים!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים