מתנה לגיסה חדשה

• פותח הנושא nc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האח מתחתן וכל הגיסות רוצות להביא לאירוסין מתנה לכלה הטריה.

התקציב- כ300 ש"ח, גמיש.
יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
ספר מתכונים "לקראת חלה" עם נפה חשמלית, אבל יש לקחת בחשבון שזו לא מתנה שמתאימה לכל אחת.

• הוסף לסימניות
נראלי פחות הסגנון.
מחפשת יותר משהו אישי ומפנק.
תודה!

• הוסף לסימניות
סט מצעים מושקע.
מיקרוגל.

• הוסף לסימניות
דבשיה מכסף.
(אפשר בתוספת סכין מכסף)
גם מתאים לתאריך והזמן, וגם יקל עליכם בכתיבת הברכה.

• הוסף לסימניות
אנחנו קונות טלפון אלחוטי יקר + ספר טלפונים על כל המספרים של כולם

• הוסף לסימניות
לי קנו הגיסות המקסימות שלי סט תכשיטים במגנוליה.
וצרפו פתק החלפה כמובן, ברוב טקט.
חימם את הלב!

• הוסף לסימניות
אלחוטי נראה לי לא כדאי
בדר"כ לזוג צעיר לוקח המון זמן
אם בכלל לעשות קו בבית
היום בעידן הפלאפונים
מי צריך את בזק???

• הוסף לסימניות
תכשיט אופנתי ( ליטל קלמנסון, מיכל נגרין, מגנוליה, וכד')
זה אישי, וכיף לקבל...

(כמובן כמובן עם פתק החלפה ;) או אפילו לתת זיכוי אם שייך)

• הוסף לסימניות
לדעתי, כל פריט לבית יכול להתאים,
סט כלי אמבטיה עם מגבות ושטיח ווילון, אפשר להוסיף מוצרי טיפוח.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו שרשרת ועגילים של ליטל קלמנסון עם פתק החלפה, גם לי קנו סוג תכשיט כזה ומאוד נהנתי כי לפעמים התכשיטי זהב שקבילו כבדים מידי וגם לא מתאימים ליום חול וכו'.

• הוסף לסימניות
לנו קנו מצלמה.
האמינו לי אחת המתנות הכי מוצלחות.
כי בלי זה היינו קונים משהו ככה-ככה, אבל ככה קיבלנו משהו איכותי המשמש בהמון אירועים משמחים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1365626:
לנו קנו מצלמה.
האמינו לי אחת המתנות הכי מוצלחות.
כי בלי זה היינו קונים משהו ככה-ככה, אבל ככה קיבלנו משהו איכותי המשמש בהמון אירועים משמחים..
אבל התקציב שיש להם 300 ש"ח ואין מצלמה טובה במחיר הזה.

• הוסף לסימניות
סט לכניסה לבית:
שלט לדלת, שטיח, פעמון, מזוזה..

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו מזוודות. כמה שנכנס בתקציב.
כבר 3 פעמים, ותמיד זה היה מוצלח!

• הוסף לסימניות
לגיסתי קנינו מ'ללין' מלא דברים-כמה שנכנס בתקציב חנות אלופה ודברים טובים קרמים וכד' ועוד מגוון מוצרים-זה גם אישי קרמים וכד' וגם יש שם דברים לבית אמבטיה וכד'
היה נראה שהיא שמחה מאו-ד במתנה

• הוסף לסימניות
לנו קנו צידנית - כ"כ שימושי ובחיים לא הייתי קונה לעצמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה