התייעצות מתנה לגננת במעון, ביומולדת.

• הוסף לסימניות
האם מקובל לתת מתנה או משהו אר לגננת במעון, ביום הולדת של הילד?
מה אם כן מתאים לתת?

• הוסף לסימניות
(דבר ראשון מזל טוב!)
אני חושב שאין בזה כלל ברור, ויתכן אף שהנורמה שלא לתת (אולי תלוי בסוגי קהילות וכדו')
אנחנו אישית משתדלים בכל יומלדת (בכל גיל) לתת לצוות/ גננת/ רבה/ מורה וכדו' משהו קטן ונעים
לדוגמא, מגנום מפנק בקיץ/ מעדן וחטיף בריאות לארוחת בוקר, או סתם משהו קליל ונחמד
תמיד שווה לכבד להודות להוקיר למי שמחליף אותנו בתפקיד למשך שעות לא מעטות כל יום.

• הוסף לסימניות
אני אישית בחיים לא שמעתי על זה:oops:
סתם אפשר לפנק בלי קשר ליומולדת

• הוסף לסימניות
אני אוהבת להביא בכל הזדמנות
גם ביומולדת
ואפשר להביא כל דבר

• הוסף לסימניות
האם מקובל לתת מתנה או משהו אר לגננת במעון, ביום הולדת של הילד?
מה אם כן מתאים לתת?
אני הכנתי לגננת (גן פרטי) שקית עם כיפלי ועכיף כיף וכתבתי הזדמנות להגיד שממש כיף פה ל.......
ועוד היד נטויה

• הוסף לסימניות
לא מקובל אבל יפה
לפעמים נתתי ביומולדת לפעמים כשהיו אבא של שבת ועל זו הדרך..
ביומולדת שלחתי ארוחת בוקר מפנקת סלט עם ביגל ובקבוק שוקו מאד התלהבו בזמנו
היו פעמים שרק שוקולד משהו בסגנון הזה מאד מוסיף
והעיקר כמובן זה הברכה זה הכי חשוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה