דרוש מידע מתנה לגננת לפורים...

• הוסף לסימניות
אשמח אם למי שיש רעיונות למתנות שאפשר להזמין במחיר סביר בעלי אקספרס ויכול להתאים לגננת/מורה שיכתוב פה (עדיף עם קישור מתאים).

• הוסף לסימניות
למה דווקא בעלי? לכו לחנויות של מקס (מקס סטוק וכו) מבחר ענק ואותם מחירים כמו בעלי.
אני קניתי לגננת השנה סט לאפיה- חותכנים לעוגיות, כוסות מדידה, מערוך- והכל היה באותם צבעים- ניקל ותכלת- יצא מרשים מאוד!!! עלה לי 40 ש"ח כולל שוקולדים שהוספתי ועיצוב.

• הוסף לסימניות
למה דווקא בעלי? לכו לחנויות של מקס (מקס סטוק וכו) מבחר ענק ואותם מחירים כמו בעלי.
אני קניתי לגננת השנה סט לאפיה- חותכנים לעוגיות, כוסות מדידה, מערוך- והכל היה באותם צבעים- ניקל ותכלת- יצא מרשים מאוד!!! עלה לי 40 ש"ח כולל שוקולדים שהוספתי ועיצוב.
יש לך במקרה ברכה קשורה לכוסות מדידה?(השקעה בלי מידה וכו)
נראה לי ראיתי בעבר בפורום ברכות ולא מוצאת.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי מפורום של פורים, יש ברכות מעוצבות,
איך אני מצטטת הודעה מפורום אחר?
אני מנסה להעתיק לך את זה לכאן ולא מצליחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה