עזרה מתנה לחברה טובה שמתחתנת, הבו רעיונות!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות יפים ושימושיים לחברה טובה שלי שמתחתנת- משהו אישי ממני אליה, לא לבית.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
חלוק מגבת וסבונים
מערכת רמקולים
אלבום דיגיטלי עם תמונות שלכן מכל תקופת הנערות
ספרי מתכונים וכלי אפיה אם היא אוהבת..
בושם
תיק איפור

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם מתאים לך הסגנון...
אבל קניתי לחברה שהיינו מבלות יחד המון במטבח ויש לנו המון זכרונות מתוקים מהמטבח משהו חמוד. יש חנויות שמוכרות דברים חמודים למטבח. מלחיות מעניינות, סכינים עם ידיות מתוקות ועוד. אני קניתי לה מלחיה בצורה של 2 קוביות משחק ומפריד ביצים מסיליקון בצורת תרנגול(אגב, הוא מאוד שימושי, קניתי גם לי אחד...). זה כמובן לפי התקציב, את יכולה לקנות יותר או פחות דברים לפי התקציב וגודל המתנה שאת חושבת להשקיע בחברה הזו.
קניתי וזה היה חמוד ממש!!!
כתבתי משהו בסגנון של עת משחק במטבח והזכרתי את החברות המתוקה שלנו יחד ובמיוחד את הזכרונות מהמטבח....

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו לאחותי שכמיה עם פרווה מסביב... היא מאד נהנתה. ולאחת החתונות קנינו תיק אלגנטי שמתאים לחתונות .

• הוסף לסימניות
מישהי קנתה לי לווארט קופסא מהודרת לגפרורים וחרטה על זה את השם שלי. נהניתי מזה מאוד וזה כמובן ממש שימושי!

• הוסף לסימניות
מישהו קנה לנו כרטיס חיש גד וכתב עליו - מזל טוב - (משום מה הוא לא כתב את שם הנותן).

• הוסף לסימניות
חברה טובה טובה שלי
קנתה לי תיק למ***
כולל ספוג וסבונים, פילינג וקרמים של ללין
מאוד שימושי ואני נהנית מזה כל פעם מחדש
וכמובן זוכרת מאוד טוב את החברה שהביאה לי את זה

• הוסף לסימניות
מזה חוץ מרשימת קניות?

שקט נפשי.
ארגון וסדר מוחלט.
רעיונות מקוריים.
חיסכון בכסף וזמן.
בקיצור לעבור את התקופה הזו בכיף
וללכת על בטוח בלי טעויות ופספוסים :)

זה עושה את ההבדל בין מתנה ככל המתנות
למשהו שילווה את הזוג ויורגש שהושקעה מחשבה.

אם זה נראה לכם סתמי
לא חובה, כל אחד והשיקולים שלו..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וסתם עוד נקודה לפותחת האשכול
כולם חושבים בהכרח שצריך לחפש משהו לבית לזוג.
זה נכון, אבל לפעמים יש כפילויות, או שלא מוצאים משהו..
אפשר לקנות משהו אישי לכלה בלבד!
שישמש אותה בהמשך..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מאוד נהנתי לקבל שלט מעוצב לדלת עם חריטה של שם המשפחה,
(החברה הכירה טוב את הטעם שלי, והשלט היה מעוצב מאוד לטעמי. זה היה משמעותי במתנה הזו שאי אפשר להעביר או להחזיר).

נהנתי גם לקבל זוג מחזיקי מפתחות בצורת פזל, שמתחברים זה לזה
עבור המפתחות של הבית החדש שלנו, אחד לו ואחד לי :).

עוד מתנה שאהבתי - זמירות לשבת, כריכה דמויית עור.
נכון שלא עשינו שבת ראשונה בבית, אבל לשבתות שכן עשינו - זו מתנה מושלמת.
וגם, אישית אני מאוד אוהבת זמירות שבת...

קיבלנו גם מידידים כלי מחולק לפיצוחים,
אנחנו משתמשים בו כל שבת בקביעות, זו מתנה מוצלחת לגמרי.
קיבלנו גם קרש לחלות ומלחיה - זה גם דברים שעושים אווירה ולכן הם מפנקים לצד זה שהם שימושיים מאוד (ואת מחפשת משו מפנק, יותר משימושי תכלס, נכון?)

עוד מתנה נחמדה - קיבלתי ערכה של סבונים ומפיצי ריח. זה גם היה נחמד לקבל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מאוד נהנתי לקבל שלט מעוצב לדלת עם חריטה של שם המשפחה,
(החברה הכירה טוב את הטעם שלי, והשלט היה מעוצב מאוד לטעמי. זה היה משמעותי במתנה הזו שאי אפשר להעביר או להחזיר).

רעיון מעולה.
רק שצריך לוודא שזה מתאים כמו שחברה שלך עשתה, אחרת זה ממש אי נעימות כי לזוג לא כ"כ יהיה נעים לא לתלות..
ואם לא יתלו אז המתנה מחמיצה את המטרה.

• הוסף לסימניות
עוד רעיון -
ספר/תיקיה למתכונים.

• הוסף לסימניות
אחותי קיבלה מחברות טובות כלי עם מכשירי כתיבה
זה חיכה להם בבית אחרי החתונה והיו בו כל מכשירי הכתיבה ששימושיים בבית
החל מעטים ועפרונות וכלה בדבק נייר ומהדק ועוד ועוד
אחותי אמרה אז שזו המתנה השימושית ביותר שהיא קיבלה כי בד"כ זה מהדברים שלא חושבים לקנות לפני החתונה והם נצרכים מאד בחיי היום יום

• הוסף לסימניות
עוד רעיון -
ספר/תיקיה למתכונים.

עוד רעיון חמוד שדודה שלי נתנה לי מתנה לחתונה.
מתנה מדודה משקיעה ואוהבת(לפעמים יכול להתאים גם לחברה טובה).
היא קנתה מחברת מיוחדת למתכונים וכתבה לי הרבה מתכונים מוצלחים!!!
זה היה כיף ומחמם את הלב, כך היתה לי התחלה מצויינת באפיה!! היו לי מבחר מתכונים מוצלחים מראש.

עוד נקדה קטנה שהיתה ממש כיפית בכל הסיפור הזה(אבל זה בעיקר למתנה ממישהי קרובה מהמשפחה)- שרוב המתכונים כמו בכל משפחה היו מתכונים שהזכירו לי נשכחות... מתכונים של סבתא שלי, סבתא רבה וכו'. מתכונים שגדלתי עליהם!
ובתחילת המחברת היו כמה טיפים מוצלחים לאפיה!
היה ממש כיף לקבל כזו מתנה!!

• הוסף לסימניות
וואו איזה הענות!
תודה רבה לכולם!!!
נתתם לי רעיונות למרות שהרבה דברים כבר יש לה- היא מתחתנת ממש השבוע ורציתי להביא קרוב קרוב לחתונה...
נראה מה יצא בסוף...
אם יש עוד רעיונות- אשמח!!

• הוסף לסימניות
היי
אשמח לקבל גם רעיונות של דברים קטנים וחמודים לקנות לחבירה כלה, זה אמור להיות דברים קטנים ושימושיים מכייון שאני מפזרת לה את המתנות על כמה ימים..
תודה ענקית לעונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה