דרוש מידע מתנה לחברה שטסה

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון איזה מתנה אפשר לקנות לחברה שטסה לחתונה של אח שלה?

• הוסף לסימניות
וואו איזה מרגש!!
אז אני יאמר לך מנסיון--
כשאני קבלתי את המתנות הכי נהניתי מהכרית פוף של מטוס
ומהכרבולית יותר מכל השוקולדים, חטיפים והממתקים ששלחו לי..
כי ת'כלס זה מה שנצרך לטיסה...

• הוסף לסימניות
וואו איזה מרגש!!
אז אני יאמר לך מנסיון--
כשאני קבלתי את המתנות הכי נהניתי מהכרית פוף של מטוס
ומהכרבולית יותר מכל השוקולדים, חטיפים והממתקים ששלחו לי..
כי ת'כלס זה מה שנצרך לטיסה...
כשטסים לאיפה?
אולי היא טסה לסוריה?...

• הוסף לסימניות
אוזניות שוות (אם אין לה)- ליחברות קנו ונהניתי מאודד
כרית לצוואר
תג למזוודה עם השם וכו',
מחזיק לדרכון,
מחזיק מפתחות עם תמונה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קניות אני מאמינה שתעשה שם בעצמה ככה שהצעיף והכפפות פחות רלוונטיים
אשמח לעוד רעיונות

• הוסף לסימניות
חברות שלי קנו לי תיק מגניב לטיסה
עם שוקולדים וכובע שמש חתיך
היה לי ממש כיף לקבל את זה!

• הוסף לסימניות
זיכוי בחנות כלשהי בעיר שאליו היא טסה.

• הוסף לסימניות
המתנה שקיבלנו והכי אהבנו: תיק יד לעליה למטוס שמותאם במידותיו בדיוק לגודל המקסימלי המותר. לא יאומן כמה שהצלחנו להכניס בו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה