דרוש מידע מתנה לחברה

• הוסף לסימניות
תקשיבו, אני נואשת :cry:!!!
חברה שעזרה לי ממש המון (היא מכחישה...), חוגגת את יום-הולדתה.
מה לקנות לה מתנה???
אפילו חברות טובות שלה אובדות עצות בעניין...
היא טוענת שהיא רוצה רק ברכה, אבל אני רוצה להוסיף משהו.
השאלה - מה???
מצד אחד, שיהיה שימושי ומצד שני, לא דורש יותר מידי טעם אישי (לא תכשיטים, בגדים, תיקים וכיו"ב).
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בת כמה היא?
אפשר להביא מטען נייד ולכתוב משהו כמו- טוענים שאת מיוחדת...

• הוסף לסימניות
תקשיבו, אני נואשת :cry:!!!
חברה שעזרה לי ממש המון (היא מכחישה...), חוגגת את יום-הולדתה.
מה לקנות לה מתנה???
אפילו חברות טובות שלה אובדות עצות בעניין...
היא טוענת שהיא רוצה רק ברכה, אבל אני רוצה להוסיף משהו.
השאלה - מה???
מצד אחד, שיהיה שימושי ומצד שני, לא דורש יותר מידי טעם אישי (לא תכשיטים, בגדים, תיקים וכיו"ב).
תודה מראש.
שובר למסעדה או לגלידה
תמיד הולך טוב

• הוסף לסימניות
וכמובן תשקיעי בברכה כי אחרי הכל- זה מה עושה את זה, מניסיון!

• הוסף לסימניות
בת כמה היא?
אפשר להביא מטען נייד ולכתוב משהו כמו- טוענים שאת מיוחדת...
בת 19 (נראה לי :rolleyes:)
רעיון חמוד!
אברר אם יש לה.
שובר למסעדה או לגלידה
תמיד הולך טוב
פחות אהבתי את הרעיון :(
וכמובן תשקיעי בברכה כי אחרי הכל- זה מה עושה את זה, מניסיון!
ברור!
היא הדגישה את העניין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה