דרוש מידע מתנה לטיסה

• פותח הנושא 360
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון יפה להכין לכבוד טיסה לגיסה שטסה (בת 17)
אשמח לקבל כאן רעיונות,
תודה

• הוסף לסימניות
לקנות מזוודה/ תיק ולמלאות בממתקים

• הוסף לסימניות
כשהייתי מאורסת טסתי לחו''ל.
חמותי שלחה לי לקראת הטיסה עיצוב חמוד: סידור קטן שמכיל מנחה ערבית ספרון נוסף שיש בו תחינות שונות כמו קריאת שמע ותפילת הדרך, על הדרך פוצצה אותי בממתקים.

• הוסף לסימניות
חן חן על הרעיונות,
אשמח לעוד...

• הוסף לסימניות
כשטסתי חברתי קנתה לי מארז ובתוכו:
כרית צואר לטיסה, משקפי שמש, נעלי בית, כיסוי לעינים
חוברת סודוקו לטיסה ועוד כיד הדמיון הטובה...

• הוסף לסימניות
אני צריכה ברכה דחוף לטיסה לכלה
יש למישהי עכשיו משהו?

• הוסף לסימניות
אפשר גם פרות יבשים, אגוזים ושקדים נגן

• הוסף לסימניות
לטיסה הכי כיף לקבל ממתקים
אני פוצצתי חברה בשוקולדים מכל מיני סוגים, וצרפתי מחזיק מפתחות נחמד (עם משפט שקשור לטיסה)
ואפשר לקנות בחנויות של ח"פ קופסא פלסטיק בצורת מזוודה ולמלא בסוכריות/ ג'לים וכו'

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי כרית צוואר שיש שם תעלות לשמיעת מוזיקה כאלה
משהו מגניב שמתאים בדיוק לטיסה
אם זה נראה לך אני אשאל את חברות שלי איפה הן קנו את זה

• הוסף לסימניות
תוכלי לשאול??
ביררתי לך
לי קנו בחנות לייפציג בביתר

• הוסף לסימניות
כרבולית יכול להיות רעיון כי לפעמים מאד קר בטיסה,
וגם כרית צוואר(אפילו שמחלקים במטוס בדר"כ אבל לא תמיד זה נח)
וכמובן גם ממתקים;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה