עזרה מתנה ליולדת

• הוסף לסימניות
היי, אני צריכה רעיון למתנה ליולדת עצמה, משהו אישי, יותר בשביל הפינוק (כי לא חסר לה כלום ;) ב"ה)
משהו מהמשפחה הקרובה, אבל לא יוקרתי יותר מידי.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי קנו את זה זה מטורףףף ריחות מרגיעים ומטריפים!

• הוסף לסימניות
תכשיט מפנק.
זהו שיש לה מלא, ואם נקנה לה עוד היא תתעצבן...
אולי ספר טוב אם היא בקטע
היא לא אוהבת לקרוא... :(
מגש עם פירות העונה (לא חייב רק מהעונה)
נשמע מעולה! (היא מאוהבת בפירות ;) )
כותנת או גיפט קארד
יש לה מלאאא
מה התקציב??
כורסה להנקה
יש לה...
ארוחת בוקר- ערב
הכי כיף מפנק שאין כוח לקום
לרעיונות האלה בדיוק התכוונתי, יותר משהו מפנק ממשהו שישמש אותה, כי כמו שכתבתי יש לה הכל (כנראה שכמעט הכל...)

יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
לי קנו את זה זה מטורףףף ריחות מרגיעים ומטריפים!
נראה מעולה!!
תודה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, מזל טוב!

דבר שני, אפשר באמת להזמין לה איזה בוקר אחד ארוחת בוקר ממסעדה\מאפייה.
זה נראה לי רעיון הכי מפנק, אה, ואז לקחת את התינוק ולתת לה לנוח...

אם היא לא הולכת לבית החלמה אפשר גם להזמין לה חדר ולשלוח אותה... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה