כללי מתנה ליום הולדת

• הוסף לסימניות
הראשון- תמונה שצריך למסגר- בקרע יש תמונה.
השני- על כוס או על עטיפה של שוקולד... עוד לא החלטתי אני אשנה את הגודל בהתאם אבל הרעיון מובן.
רצתי שיביע משהו מיושן... אבל אולי יצא לי יותר מדי ישן??? חוו דעתכם... על העיצוב והכל הערות והארות....
ו... תודה רבה לחברים פה בפורום... הרקע והפרחים ממשהו נחמד שהעלה פעם לפה... וגם הקרע... תודה!!!

קבצים מצורפים

• 22222.jpg
    2.9 MB · צפיות: 46
  • 111111.jpg
    3 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אני אוהבת צבעונים, ולכן זה מאוד מוצא חן בעיני! הצבעים מאוד נעימים...
לא הבנתי למה מתנה צריכה מראה מיושן (אגב, זה לא מדי ישן), וכן מה הרעיון מאחורי הכיתוב "מכל מקום בעולם"?
בעיני כדאי להוריד את הריכוך הלבן בקצוות.

• הוסף לסימניות
אה... זה צריך להיות מיושן ו.. מכל מקום בעולם גם צריך... פשוט אני נמצאת איפשהו בעולם... במדינה מיושנת. ושולחת לחברה בארץ. (קיצר זה ביננו....)
הצבעים פה בכלל לא כמו הצבעים המקוריים אין לי מושג למה. אצלי זה נסגר יותר בז'. וכאן זה ממש צהוב.
תודה על החוות דעת, יש הערות?

• הוסף לסימניות
בראשון לא אהבתי את המפה, זה נראה בהתחלה כמו קשקוש,
ובשניהם לשנות את הפונט- במיוחד אם את שמה אותו על אוכל, הפונט הזה מוציא את התיאבון.
אפשר להוסיף קצת עלים וגבעולים- וקטוריים או אמיתיים.

ו..חסר קצת משהו, אבל לא יודעת בדיוק מה.. קונטרסט בין הפרחים לרקע? לא יודעת איך ניתן לתקן בצורה הטובה ביותר.. אולי מישו אחר ידע לומר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה